Kamara, eliminat de la Survivor! Cum îl așteaptă Gabriella Nastas de Paște. „Este iubit..."

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Șoc, miercuri seară, pentru telespectatorii PRO TV care au urmărit cu sufletul la gură noua eliminare de la „Survivor". Kamara (47 de ani) a fost cel care a fost desemnat să părăsească reality-show-ul, deși cei mai mulți credeau că va fi scos din competiție Dan Ursa. Reporterii Click! au stat de vorbă imediat cu Gabriella Nastas, partenera de scenă a solistului, care ne-a oferit detalii în exclusivitate din culise. În plus, ama aflat cum vor petrece cei doi de Paşte.

Kamara si Gabriella Nastas/ foto arhiva personala
Kamara si Gabriella Nastas/ foto arhiva personala

După trei luni și jumătate de stat în Republica Dominicană, iată că solistul de la Alb Negru a părăsit competiția „Survivor". Kamara nu a mai fost votat de public și a trebuit să iasă din concurs, spre bucuria unora dintre colegii lui.

Vizibil slăbit, interpretul a spus că nu și-a îndeplinit misiunea pentru care a venit acolo, adică să câștige premiul cel mare pentru tratamentul fiului său, Leon, dar a dat tot ce a putut. Kamara se va întoarce în țară imediat ce echipa de la PRO TV îi va cumpără bilet de avion, iar Gabriella Nastas, colega sa de scenă, îl așteaptă cu brațele deschise și cu multe preparate pe masa de Paște.

Gabriella Nastas: „Este iubit, apreciat, așteptat”

Kamara, vizibil epuizat în ultimele zile petrecute la „Survivor” / foto: PRO TV
Kamara, vizibil epuizat în ultimele zile petrecute la „Survivor” / foto: PRO TV

„Nu am simțit nimic, nici că va ieși și nici că nu. Sper să poată ajunge până de Paște, ca să putem petrece împreună. Leon, oricum, îl așteaptă cu nerăbdare. Eu i-am fost aproape și l-am susținut pe Kamara din prima clipă în care a primit propunerea să intre în competiție.

I-am fost alături pe tot parcursul acestei emisiuni și m-am ocupat de conturile lui de pe rețelele sociale. Ne-am luptat, el acolo, eu aici”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Gabriella Nastas.

„Mă bucur foarte mult pentru ceea ce a reușit să obțină și să demonstreze, atât pentru el, cât și pentru Leon. Lupta lui continuă și în afara competiției Survivor. Noi suntem mândri de el, cei care îl iubim, îl așteptăm cu brațele deschise.

Abia aștept să vină acasă și să-l întâmpinăm la aeroport așa cum se cuvine și să-i facem o surpriză de zile mari. Este iubit, apreciat, așteptat. L-aș aștepta cu miel și ouă roșii, însă el este vegan, dar găsim noi o alternativă potrivită pentru el.

El e de religie musulmană, la bază, însă este alături de creștini, și a fost, în fiecare an, cu prietenii la biserică și a primit lumina sfântă alături de noi", ne-a mai povestit Gabriella, imediat după aflarea veștii că partenerul ei a fost eliminat.

Kamara a slăbit 10 kilograme la „Survivor”

A intrat în competiţia de la PRO TV sperând că va primi premiul cel mare, pentru a-şi ajuta fiul
A intrat în competiţia de la PRO TV sperând că va primi premiul cel mare, pentru a-şi ajuta fiul

Tot partenera sa ne-a mai spus şi cât a slăbit de fapt Kamara, pe durata competiţiei „Survivor". Artistul a intrat în concurs cu 80 de kilograme şi la ieşirea cântărea doar 70. A dat jos exact 10 kilograme.

Şi, pentru că tot se apropie Paştele, Gabriella Nastas a împărtăşit cu noi amintirile dragi legate de sărbătoarea Învierii Domnului. „Paștele este cea mai frumoasă și specială sărbătoare pentru mine. Am amintiri foarte plăcute pentru că, în copilăria mea, Paștele era singura sărbătoare care ne aduna la bunici, toată familia, toți frații și surorile mamei, nepoții.

Pentru noi, copiii, era superb, pentru că primeam haine noi, mergeam seara la biserica din sat, la Sfințit Pască. Sau la rug - e un obicei care se mai păstrează și acum. Se adună tineretul și se face un foc mare din cauciucuri vechi, se stă la povești, se cântă la chitară și cu vocea.

Dimineața Paștelui, trezirea era cu apă sfințită într-o cană cu un ou roșu în ea și câțiva bănuți, cu care ne spălam pe față. Apoi tot neamul ne adunam la bunici, unde noi, copiii, aveam fiecare un program de prezentat. Urcam pe prispa buneilor, rând pe rând.

Eu cântam, cineva spunea poezii, dansam, făceam reprezentare de sport. Noi avem un neam plin de talente. Atmosfera era una de poveste. M-aș întoarce în timp".

Gabriella Nastas: „Cel mai mult îmi plăcea să mă ocup de vopsitul ouălelor"

Gabriella Nastas şi Kamara formeayă un cuplu pe scenă / foto: arhiva personală
Gabriella Nastas şi Kamara formeayă un cuplu pe scenă / foto: arhiva personală

„Pe masa de sărbătoare erau nelipsite mielul, pasca, cozonacul și ouăle roșii. Cel mai mult îmi plăcea să mă ocup de partea cu vopsitul ouălor, așa cum am învățat de la bunica. Puneam ouăle într-un bol, la fiert, cu coji de ceapă sau verde de briliant (câteva picături), ca să obținem culoarea portocalie și verde.

Ouăle roșii le fierbeam în vin. Şi, pentru a obține ouă cu fel şi fel de modele, lipeam pe ele frunzulițe sau floricele. Iar, la final, pentru a le da un luciu deosebit, puneam câte un strop de ulei", ne-a mai povestit solista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net