S-a aflat cine câștigă Survivor România 2023? Dezvăluirea momentului: „Eu nu pot decât sa mă bucur”

#Survivor România

După ce anul trecut a fost finalistă, Elena Chiriac s-a întors acum la Survivor România în calitate de mentor! Luptătoarea de taekwondo a mers în Republica Dominicană pentru a le da sfaturi concurenților. Cine urmează să fie câștigător, aflați acum!

Cine câștigă Survivor România!
Cine câștigă Survivor România!

După ce a participat ca mentor în cadrul celei mai aprinse competiții televizate, Elena Chiriac a reușit să îi cunoască îndeajuns de bine pe concurenți pentru a-și da seama cine ar putea câștiga ediția din acest an. 

Cine câștigă Survivor România 

Într-un interviu, luptătoarea de taekwondo a dezvăluit că prevede că cea care va câștiga competiția va fi o Faimoasă!

elena chiriac survivor instagram jpg

Cred că în sfârșit pot să răspund, i-am cunoscut ca oameni mai mult, nu doar ca personaje tv. Mi-ar plăcea să câștige cineva de la Faimoși. Oscilez între Ionuț și Carmen Grebenișan. Ei sunt și preferații mei chiar daca nu sunt prea apropiați. Fiecare în parte e un om special și foarte mișto", a declarat Elena Chiriac pentru FANATIK.

Printre cei cinci despre care crede luptătoarea de taekwondo că vor rămâne până la final se regăsesc Carmen și Ionuț, care sunt și preferații săi, alături de Alin, Dan Ursa și Ștefania.

Carmen Grebenisan Survivor Romania Foto Pro TV png

Preferații Elenei Chiriac

Elena a dezvăluit fără perdea că susține în mod deosebit femeile în competiție, întrucât acestea u nevoie de sprijin, având în vedere faptul că lor le este mult mai greu atât fizic, cât și moral. În același timp, femeile demonstrează că pot, în ciuda aparențelor și în ciuda subestimărilor, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Carmen Grebenișan. Aceasta a mai spus că aparențele nu sunt totul și, deși Remus din punct de vedere fizic era prototipul marelui sportiv, competiția nu s-a redus doar la asta. A plecat Remus și a rămas Carmen. Eu nu pot decât să mă bucur."

Ionut Iftimoaie Survivor 31 jpg

Cât despre Ionuț, Elena a mărturisit că empatizează mult cu el: Pot spune că m-a impresionat Ionuț. Eu am și rezonat întotdeauna mai tare cu luptătorii, cred ca ne apropie backgroundul de sportiv, de arte marțiale, dar ca și om și concurent mi-a plăcut și m-a impresionat – și povestea lui și caracterul lui, dar și calmul cu care trece prin toata competiția, asta mie mi-ar plăcea să-l văd în finală."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net