Zanni tună și fulgeră! O face praf pe Ana Morodan, după ce a fost prinsă drogată și beată la volan: „Trebuie bătută, închisă în lanțuri”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cazul în care este implicată Ana Morodan stârnește tot mai multe reacții printre persoanele publice, iar părerile sunt împărțite. Zanni, cunoscutul concurent de la Survivor România care a și câștigat concursul în 2021 i-a adresat cuvinte grele Anei Morodan și nu numai.

Zanni tună și fulgeră! O face praf pe Ana Morodan
Zanni tună și fulgeră! O face praf pe Ana Morodan

Zanni reacție dură față de Ana Morodan

Totul a început după ce Zanni a reacționat aseară la un video postat pe Youtube în care un alt creator de conținut își exprima opinia asupra cazului Ana Morodan. După cum bine știm,  aceasta a fost reținută de poliție, după ce a urcat la volan de două ori în aceeași zi, aflându-se sub influența alcoolului și a altor substanțe interzise. În reacția lui, Zanni a făcut mai multe declarații cu privire la tot ce s-a întâmplat spunând că vedeta „trebuie bătută, închisă în lanțuri, să nu îi mai dea mâncare trei ani de zile".

Zanni 1 jpg

În acelați timp cântărețul de trap și-a exprimat opinia și despre Alina Greavu, cunoscută drept Aluziva, creator de conținut și activist, fondatoarea Asociației ALUZIVA prin care de-a lungul timpului a susținut mai multe campanii caritabile. Mai exact, Alina Greavu i-a transmis un mesaj Anei Morodan pe rețelele de socializare: 

„Ți-ai riscat viața ta si a altora. You fucked up very bad, așa e. Sunt convinsă că mai tare decât te judecă și jignește lumea, te doare doar propria vinovație. Mai departe, doar oamenii cu lumină pot avea o vorba blândă cu tine. Eu sunt aici.🤍"

Ulterior, Aluziva a susținut pe rețelele de socializare că își exprimă empatia față de Ana Morodan deoarece ea însăși a avut un caz în familie cu cineva care a suferit de depresie și care lua pastile recomandate de medic, dar consuma și alcool, în ciuda susținerii din partea celor din jur. Cu toate acestea, creatoare de conținut a declarat că nu susține comportamentul Anei Morodan.

Zanni o pune la zid pe Aluziva

În urma acestui mesaj postat de Aluziva, Zanni a declarat într-un live pe Youtube următoarele:

„Am zis că o femeie adevărată nu trebuie bătută, am zis că sunt situații în care nu mi se pare greșit să bați o femeie. Și am zis că situația în care bați o femeie este atunci când...(n.r. râde și nu mai continuă ideea). Vere, dar când aia se urcă la volan drogată și beată la volan...e clar că aici sunt ironic că nu mă duc eu să o bat dar eu îți spun ce merită: merită închisă în lanțuri. (...) Și nu doar eu gândesc așa."

„Tu vorbești de lumină cu o drogată?", a spus Zanni referindu-se la Alina Greavu.

De ce am înjurat? Am reacționat la Ana Morodan beată și drogată la volan de două ori în aceeași zi. Până a prins-o poliția a făcut câteva accidente. Și cine îi ia apărarea? O mămică cu trei copii. 

Dacă poliția se uită la live-urile mele cum o înjur pe Ana Morodan, cred că Poliția zice: în sfârșit unul care simte ca noi. Păi cum Poliția cum se simte când iese pe stradă după o drogată care face accidente? 15. (...) Chiar dacă o să-mi bată vreodată Poliția la ușă, nu există să nu le placă ce zic, că acesta este adevărul."

banner ana morodan png

La întrebarea unui urmăritor cu privire la reacția lui față de Aluziva, Alina Greavu, Zanni a răspuns: „I-a luat apărarea Anei Morodan și când am văzut că este și mamă și îi ia apărarea unei drogate care se urcă la volan ruptă, de două ori, am zis nu există așa ceva. () Eu nu știu cine este Aluziva, adică nu am sentimentele voastre pentru ea, dar atâta timp cât i-a luat apărarea ăleia...(...) Eu sunt iritat de drogați și alcoolici la volan. Nu mă mai interesează cum vorbesc.

Zanni

Eu am avut în cămin numai drogați și alcoolici, de ce nu am empatizat? De ce nu empatizez cu Ana Morodan? (...) Nu mai zic de depresie, depresie am și eu, depresie are toată lumea. (...)Tot ce am avut în jurul meu, că le înțeleg, nu înseamnă că sunt normale."

Ulterior, în urma injuriilor aduse Alinei Greavu, Zanni a spus: „Premisa de la care eu plec este reală, poți doar să zici: Zannidache, ai dreptate cu totul, numai că felul în care ai zis-o e greșit, aici puteam să îi dau dreptate Aluzivei."

Aluziva vrea să îl dea în judecată pe Zanni

Alina Greavu a declarat în exclusivitate pentru Click! ce are de gând să facă în urma conflictului creat:

Zanni a zis de mine ca sunt c*rvă, proastă, urâtă, drogată, handicapată, olig*frenă, ște**rfă, a râs de aspectul meu fizic, de tot ce a putut. După ce a zis inițial ca Ana Morodan merită bătută, legată în lanțuri și ținută nemâncată trei ani de zile, ulterior a zis că merit și eu același lucru. Nu am de gând să trec cu vederea peste câte a putut să spună despre mine și Ana Morodan, în ce hal ne-a jignit pe amândouă și cu câtă lejeritate a zis că femeile trebuie bătute, în general. Nu doar că mă duc maine la poliție să îi fac plângere, dar chiar îl voi da în judecată pentru că vreau să plătească pentru comportamentul lui. Sper ca asta să fie o lecție nu doar pentru el, ci pentru toate persoanele care se folosesc de social media pentru a împrăștia idei și mentalități toxice, hate speech și violența domestică."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net