Primul mesaj al Anei Morodan, după ce a fost eliberată din arest! "Am vrut doar să fiu o fată iubită!"

Farmecul Anei Morodan  a pălit ieri după ce "Contesa digitală"  a avut probleme în trafic și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore, fiind depistată la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

Mereu aranjată ca scoasă din vitrină și mereu cu zâmbetul pe buze și cu vorbele la ea, Ana Morodan a oferit ieri o imagine șocantă. În 24 de ore ea s-a ales cu două dosare penale, asta și după ce polițiștii au constatat că avea permisul suspendat, a lovit totodată și două autoturisme, neconformându-se cerințelor polițiștilor și astfel situația s-a complicat. După o noapte petrecută la poliție, judecătorii au stabilit pentru ea cercetarea sub control judiciar și a putut pleca acasă. Imaginile cu ea după o noapte de arest au fost șocante!

Azi dimineață, Ana Morodan a postat pe paginile sale de socializare un mesaj în care spune că îi pare rău că și-a dezamăgit fanii și le spune tuturor să nu facă ceea ce a făcut ea.

"Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri 

Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru", a transmis Morodan, iar mesajele la postarea ei nu au încetat să apară.

Încurajată de unii, criticată de alții

"Doar un om puternic și adevărat poate să scrie un asemenea mesaj. Felicitări pentru tot, meditează, învață din lecția  asta și apoi ridică-te și mergi mai departe. Călătoria nu s-a terminat. Îți doresc o viață lungă și frumoasă cu tot ce îți dorești sau mai ai nevoie", a fost unul dintre mesajele de încurajare primite pe Facebook din partea unui urmăritor fidel al "Contesei digitale", în timp de altcineva a criticat-o.

"Nu te pot îmbrățișa acum, pentru că mă gândesc că ai fi putut să mă omori pe stradă pe mine și copilul meu, de exemplu. Dar îți pot spune că ești o tipă mișto, deșteaptă și că te vei ridica singură din asta. Așa cum ai făcut-o mereu. Nu cere îmbrățișări de la străini. Ai făcut-o de oaie, dar asta nu anulează inteligența, originalitatea, dragostea ta reală față de oameni. Plătește demn greșeala și mergi mai departe. Ești foarte mișto în felul tău", spune un alt mesaj dedicat lui Morodan, părerile fiind acum pro și contra vedetei Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net