Ana Morodan, plină de vânătăi după operația la sâni! «Mi-au apărut pentru că..»

Ana Morodan a reușit de curând să își facă mult așteptata operație de micșorare de sâni, dezvăluind la scurt timp că intervenția a fost un succes. Cu toate acestea, „Contesa digitală” a fost surprinsă recent cu o multitudine de vânătăi în zona pieptului, îngrijorându-și admiratorii.

image
Cum se simte Ana Morodan după operația la sâni Foto: Instagram

Ana Morodan se relaxează în prezent la mare, după ce a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală, în vederea micșorării sânilor care îi dădeau bătăi de cap și dureri de spate.

Vezi aici mai multe detalii: Soțul Andreei Berecleanu îi operează sânii Anei Morodan

Ana Morodan, plină de vânătăi după operația la sâni

În mai multe imagini publicate de pe plajă, se poate observa cum vedeta TV își poartă conștiincioasă sutienul medical, însă un alt detaliu a atras atenția. 

Pe pieptul Anei Morodan apar în prezent o serie de vânătăi ce par a fi dureroase, deși aceasta a explicat că intervenția a decurs conform așteptărilor și nu are ce să îi reproșeze doctorului Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu, el fiind cel care a realizat procedura. 

stanga
dreapta
ana morodan vanatai5 png
ana morodan vanatai3 png
ana morodan vanatai4 png
ana morodan vanatai2 png
ana morodan vanatai1 png

Nu rata și: Ana Morodan, după ce și-a operat sânii. Cum s-a filmat pe patul de spital

Vedeta a ținut să precizeze că vânătăile au apărut din cauza faptului că pielea ei este foarte sensibilă, astfel că erau inevitabile și nu au legătură cu modul în care a fost efectuată operația.

„Sunt la mare. Nu pot decât să spun că mă simt foarte, foarte bine. Au trecut doar câteva zile, cred că patru. Nu am niciun fel de durere și totul este în regulă. Vânătăile mi-au apărut pentru că pielea mea este mai sensibilă. Dacă mă lovesc de ușă așa, finuț, tot îmi apare o vânătaie. Nu este din cauza procedurii.”, a mărturisit Ana Morodan, la Antena Stars.

Ana Morodan se recuperează după operație

După intervenția de micșorare a sânilor, Ana Morodan se află în perioada de recuperare, fiind nevoită să respecte mai multe reguli. Vedeta poartă în permanență o bustieră specială, care îi grăbește vindecarea și pe care nu are voie să o dea jos. Ana a explicat că ține cont de recomandările medicilor și ia în prezent și un tratament format din antibiotice, medicamente antiinflamatoare și vitamine.

„Eu sunt una dintre femeile care se învinețesc. Dar nu aș putea spune că mă dor. Nu mă dor, nu am nimic. (..) Port niște bustiere care mă strâng ca să fixeze sânii, non-stop. Nu am voie să le dau jos.”, a adăugat vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg