Chinurile Anei Morodan! Contesa “digitală” vrea să-și taie sânii imenși!: „Am dureri mari de spate!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ana Morodan este una dintre cele mai controversate și mai extravagante vedete din showbiz-ul mioritic. Vedeta Antenei Stars a dezvăluit că, mai nou, are mari probleme din cauza sânilor imenși. Are dureri atroce de spate. O bate chiar gândul să și-i taie în curând, după modelul Simona Halep!

Ana Morodan, probleme din cauza sânilor imenși Sursa: Instagram
Ana Morodan, probleme din cauza sânilor imenși Sursa: Instagram

Ana Morodan s-a născut la Arad, unde a și absolvit Facultatea de Drept, însă a profesat ca avocat specializat pe divoțuri doar un an. Ulterior, vedeta a decis să se mute la București, moment în care viața ei s-a schimbat radical! A devenit rapid cunosută ca blogger, influencer și antreprenor de succes.

La 37 de ani, Ana arată trăznet și îi place să-și pună în valoare atu-urile de femeile fatală. În ultima vreme, însă, a luat câteva kilograme în greutate, iar durerile de spate cauzate de sânii foarte voluminoși nu-i dau pace.

Vedeta a apelat la o serie de terapii alternative pentru tratarea durerilor de spate. O posibilă soluție, însă, la rezolvarea durerilor ar fi să intre la cuțit pentru a-și micșora sânii.

Ana Morodan: „Așa sunt eu, reală-boschetă! "

Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă!

Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către pietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, s-a confesat vedeta,prezentă, luni seară, la un eveniment de beauty.

Ana Morodan s-a luptat ani de zile cu depresia, dar a reușit să depășească perioadele de anxietate extremă prin care a trecut. Dramele nu au ocolit-o, căci și-a pierdut tatăl, bunica și bunicul în doar o săptămână. La scurt timp, celebra bloggeriță și-a pierdut și mama.

Psihologul mi-a zis să merg la pădure în week-end să iau contact cu soarele mai mult. Dar singură nu merg că mi-e frică. Nu mai sufăr de depresie însă”, a mi spus contesa „digitală”.

Ana Morodan, contesa digitală: „MIE ÎMI PLAC TINEREII!”

Cu puțin timp înainte de pandemie, charismatica blondină s-a despărțit de iubitul ei, după o relație de mai bine de 8 ani de zile. De atunci, Ana fuge de căsătorie și de angajamente.

Mie îmi plac tinereii. Am fost avocat specializat pe divoțuri. Îmi place concubinajul forever! (n.r. totdeauna). Am avut o relație de opt ani și după un cuvânt spus aiurea am zis: la revedere! M-aș mărita doar ca să divorțez. Îmi place să fiu singură”, a adăugat vedeta Antenei Stars.

Ana Morodan a primit titulatura de contesă „digitală” datorită imaginii extravagante pe care o afișează, vedeta fiind adepta ținutelor spectaculoase și a bijuteriilor foarte scumpe.

Citește și: Video de senzație! Morodan, mahmură la Capatos? Abia se ținea pe picioare: „Ce m-am îmbătat"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net