Video de senzație! Morodan, mahmură la Capatos? Abia se ținea pe picioare: „Ce m-am îmbătat"

Ana Morodan a apărut la show-ul lui Dan Capatos într-o stare de euforie, iar contesa a aut un moment extrem de teatral în care și-a manifestat pasiunea pentru vin de gutui. 

image

Ana Morodan este una dintre cele mai provocatoare și mai extravagante apariții din lumea showbiz-ului autohton. 

Supranumită "contesa digitală", Ana Morodan a fost invitată la Xtra-Night Show, unde diva a părut chiar mai exuberantă ca de obicei și a făcut un show pe cinste, în stilul ei caracteristic. 

Ana Morodan a apărut într-o rochie elegantă neagră și cu părul blond platinat în stil Marylin Monroe și s-a comportat chiar mai teatrală ca de obicei, ceea ce i-a surprins până și pe Capatos și pe coprezentatorul său Cătălin Bordea. 

Contesa s-a așezat lângă Cătălin Bordea și a făcut o mărturisire specifică afirmațiilor controversate ale Anei Morodan. 

"M-am îmbătat teribil", a spus "contesa", deși nu se știe dacă acest moment nu a fost cumva regizat chiar de Morodan însăși. 

Diva s-a așezat mai apoi pe canapeaua din studio și i-a vorbit lui Dan Capatos cu nonșalanță despre pasiunea ei pentru vinuri și a mărturisist un secret demn de un personaj așa cum este "contesa digitală". Morodan a declarat că poartă cu sine mereu o sticluță mică, pe care o ține la gât și în care pune vin de gutui. 

Ana Morodan revine în forță pe micile ecrane

Ana Morodan va reveni pe micile ecrane, după ce a semnat un contract cu Antena Stars și astfel "contesa" va avea o nouă emisiune „REALĂ, by Ana Morodan”, ce va fi difuzată în weekend începând cu 26 februarie.

Ana Morodan s-a remarcat în urmă cu câțiva ani când a creat unul dintre primele bloguri de modă din România, în care își etala ținutele extravagante de la branduri de lux.

Morodan a  dat tonul influencerițelor de fashion din ziua de azi, chiar dacă în prezent "contesa" s-a detașat din rândul personajelor de pe social-media și are propria ei firmă de consiliere în afaceri, ține discursuri despre branding și oferă sfaturi despre promovarea în antreprenoriat. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
andrew tate 1 PNG
FotoJet (1) jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub dan negru jocul cuvintelor png
FotoJet jpg
280373009 5243539509036447 3539731529366902014 n jpg
cub mara ciubotaru png
Splash Juriu jpg
PRY 02792 R jpg