Ana Morodan, crăiasa zăpezii. Rochia cu care a dat gata Instagramul

Ana Morodan (36 de ani) și-a uimit fanii de pe Instagram cu o ținută absolut strălucitoare, demnă de o crăiasă a zăpezii veritabilă! Vedeta a îmbrăcat o ținută orbitoare la propriu, care i-a venit de minune.

image
Ana Morodan a vrut să devină crăiasa zăpezii cu o ținută specială Foto: Instagram

Ana Morodan, cunoscută în mediul online drept «Contesa Digitală», s-a pozat îmbrăcată într-o salopetă argintie și o capă, cu aplicații din paiete pe întreaga ținută. Ținuta a făcut-o pe influenceriță să arate ca un personaj din basmele de iarnă. Blondina a mărturisit că deși s-a născut iarna, urăște acest anotimp, dar pentru că trebuie să îl suporte vrea să o facă, așa cum ne-a obișnuit, cu stil! Evident, nu a lipsit rujul roșu și coafura stil star de cinema din anii '50.

«Când te naști iarna și nu-ți place, dar trebuie să treci prin el, n-ai cum să fii Elsa, dar un lucru e clar: dacă paieta e paietă, rujul roșu există, pot fi oricând Vrăjitoarea Albă din Cronicile din Narnia. De fapt, pot fi ce și cine vreau eu», le-a mărturisit Ana Morodan fanilor de pe Instagram, acolo unde are peste 440.00 de urmăritori.

Drama prin care a trecut Ana Morodan

image
Ana Morodan s-a pozat într-o salopetă strălucitoare Foto: Instagram

Ana Morodan a povestit  în emisiunea «40 de întrebări cu Denise Rifai», de la Kanal D, despre drama vieții ei, din care abia a reușit să iasă. În 2018, în doar o săptămână, și-a înmormântat tatăl și bunicii, apoi mama ei s-a îmbolnăvit de cancer. A pierdut-o și pe ea, la un an distanță și a spus că a fost un moment crunt.

«Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.

A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut», a povestit ea.

Ana Morodan este din Arad și este cunoscută publicului larg pentru firea extravangtă. Este influencer, bloggeriță de stil și antreprenor. A participat la emisiunea Asia Express în 2019, alături de Adrian Teleșapan. În 2020, ea a făcut parte din juriul emisiunii Masked Singer România.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Zalomir2 jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg