Ana Morodan, crăiasa zăpezii. Rochia cu care a dat gata Instagramul

Ultima actualizare:

Ana Morodan (36 de ani) și-a uimit fanii de pe Instagram cu o ținută absolut strălucitoare, demnă de o crăiasă a zăpezii veritabilă! Vedeta a îmbrăcat o ținută orbitoare la propriu, care i-a venit de minune.

Ana Morodan a vrut să devină crăiasa zăpezii cu o ținută specială Foto: Instagram
Ana Morodan a vrut să devină crăiasa zăpezii cu o ținută specială Foto: Instagram

Ana Morodan, cunoscută în mediul online drept «Contesa Digitală», s-a pozat îmbrăcată într-o salopetă argintie și o capă, cu aplicații din paiete pe întreaga ținută. Ținuta a făcut-o pe influenceriță să arate ca un personaj din basmele de iarnă. Blondina a mărturisit că deși s-a născut iarna, urăște acest anotimp, dar pentru că trebuie să îl suporte vrea să o facă, așa cum ne-a obișnuit, cu stil! Evident, nu a lipsit rujul roșu și coafura stil star de cinema din anii '50.

«Când te naști iarna și nu-ți place, dar trebuie să treci prin el, n-ai cum să fii Elsa, dar un lucru e clar: dacă paieta e paietă, rujul roșu există, pot fi oricând Vrăjitoarea Albă din Cronicile din Narnia. De fapt, pot fi ce și cine vreau eu», le-a mărturisit Ana Morodan fanilor de pe Instagram, acolo unde are peste 440.00 de urmăritori.

Drama prin care a trecut Ana Morodan

Ana Morodan s-a pozat într-o salopetă strălucitoare Foto: Instagram
Ana Morodan s-a pozat într-o salopetă strălucitoare Foto: Instagram

Ana Morodan a povestit  în emisiunea «40 de întrebări cu Denise Rifai», de la Kanal D, despre drama vieții ei, din care abia a reușit să iasă. În 2018, în doar o săptămână, și-a înmormântat tatăl și bunicii, apoi mama ei s-a îmbolnăvit de cancer. A pierdut-o și pe ea, la un an distanță și a spus că a fost un moment crunt.

«Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.

A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut», a povestit ea.

Ana Morodan este din Arad și este cunoscută publicului larg pentru firea extravangtă. Este influencer, bloggeriță de stil și antreprenor. A participat la emisiunea Asia Express în 2019, alături de Adrian Teleșapan. În 2020, ea a făcut parte din juriul emisiunii Masked Singer România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net