Drama Anei Morodan: „Trăiesc un doliu deprimant”

Ana Morodan, cunoscută în mediul on--line drept „Contesa digitală”, poartă în suflet drame inimaginabile! Blogerița de stil și-a înmormântat tatăl și bunicii în doar o săptămână! Apoi a murit și mama sa de cancer! A rămas singură pe lume și s-a luptat cu depresia ani de zile!

image
Ana Morodan este supra-numită în mediul on-line "Contesa digitală". Sursa: Instagram

2018 a fost cel mai crunt an din viața Anei Morodan (36 de ani). „Contesa digitală” avea să-și piardă atunci în doar o săptămână trei dintre cele mai dragi persoane ale sufletului ei. Tatăl său, un om sănătos tun, a căzut din senin în baie și a murit. În aceeași săptămână, Ana Morodan avea să-și înmormânteze și bunicii, care s-au stins din viață unul după altul. Toate acestea în timp ce mama sa se lupta cu cancerul în fază terminală. Ana Morodan nu o să uite niciodată acele momente dramatice care au marcat-o pe viață!

Ana Morodan a povestit drama prin care trece

Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.

A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut", a declarat Ana Morodan, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

image
Bunicul Anei Morodan s-a stins din viață în 2018. Sursa: Instagram

„Mama a fost diagnosticată cu cancer la șapte organe!”

Ana Morodan nu-și poate stăpâni lacrimile atunci când vorbește despre mama sa, pe care a pierdut-o, la doar un an distanță după ce tatăl și bunicii săi au trecut în neființă. Mama blogeriței s-a stins din cauza cancerului nemilos, care i-a atacat toate organele din corp.

În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid.

Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. Mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui”, a mai mărturisit Ana Morodan, în emisiunea lui Denise Rifai.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce au văzut imaginile. Captură filmuleț Facebook
Tudor Chirilă (1) jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg