INTERVIU Cine este bărbatul din umbra Anei Morodan și cum l-a agățat "Contesa digitală": "A fost o conexiune intensă"

Ultima actualizare:

  Ana Morodan și Claude Mauvertfoto: Instagram
Ana Morodan și Claude Mauvertfoto: Instagram

Extravaganta antreprenoare, supranumită "contesa digitală" datorită activităților ei din online, face parte și din grupul celor patru "detectivi" din show-ul "The Masked Singer", de la PRO TV. Ana Morodan (35 de ani), căci despre ea este vorba, a fost recent într-o vacanță în Creta, însă nu singură, ci alături de Claude Mauvert, prietenul ei de suflet de 10 ani. Și el nume cunoscut în online, Claude a stat de vorba cu Click! despre echipa fantastică pe care o face cu Ana.

 • Click!: Cine ești tu, Claude Mauvert, în realitate?

Claude Meuvert: Sunt prietenul Anei Morodan de 10 ani, Claudiu Enescu e numele real, acela din buletin. Pe rețelele de socializare sunt Claude forever. Cu Ana sunt prieten de zece ani, lucrăm împreună de cinci ani.

 • Ești singurul bărbat din viața ei?

(râde) Sunt singurul bărbat din viața ei, contrar aparențelor. Sunt, așa cum spune ea, sufletul ei pereche. Pentru că avem foarte multe afinități comune, multe valori comune, multe lucruri care ne plac amândurora. Și atunci cred că de aici e relația asta bună care funcționează așa.

Claudiu Enescu, alias Claude Mauvert, la bine și la greu alături de Ana Morodan
Claudiu Enescu, alias Claude Mauvert, la bine și la greu alături de Ana Morodan
 • Aveți o relație doar de prietenie.

Da, da, da. O relație doar de prietenie.

 • Am observat că aveți glumele voastre pe Instagram.

Râdem la celeași glume și avem același tip de umor și atunci ne permitem cumva să ne șicanăm în tot felul de direcții.

 • Ai spus că lucrezi cu Ana. Ce faci exact pentru ea?

Nu prea știu cum să-ți răspund la întrebarea asta, pentru că nu am o titulatură exactă la birou. Fac toate lucrurile care trebuiesc făcute sau coordonate atunci când nu e ea acolo.

 • Cât timp petreci cu ea pe zi?

Minimum opt ore. Ea este și angajatorul meu, prietenul meu și mentorul meu, uneori. Suntem suflete-pereche dar nu în sensul ăla. Îmi e un foarte bun prieten.

Viața de influencer nu ia pauze nici măcar în vacanță
Viața de influencer nu ia pauze nici măcar în vacanță
 • Cum v-ați cunoscut?

Sunt din Brașov și după șase luni de când am venit în București ne-am văzut la un eveniment, eu eram cu prietena mea de atunci. Ea a venit la noi, ne știa din online, ne urmarea și pe mine, și pe ea și a zis <<Bună, eu sunt Ana Morodan și trebuie să fim prieteni>>. Și a fost ciudat, eu sunt o fire sociabilă, dar nu reacționez la genul acesta de întâlniri bruște. Doar că mi s-a părut un om diferit și mi s-a părut cumva interesant să stau cu ea la povești și să o descopăr. Am plecat de la eveniment în seara aia, ne-am mutat la o cafenea unde am stat cinci ore, după care ne-am mutat la noi acasă unde am mai stat pînă dimineață. Și am povestit ca și când ne știam dintotdeauna. A fost o conexiune inexplicabilă, dar extrem de intensă.

 • Cum ai descrie-o pe Ana în câteva cuvinte? Cum nu o știe lumea...

O fire foarte sensibilă, deși are toată armura asta care pe foarte multă lume o sperie, Ana este o fire foarte sensibilă, o persoană extrem de generoasă, o persoană pe care dacă ajungi să o cunoști poți să-i știi și vulnerabilitățile, și cele mai frumoase calități pe care le are în sufletul ei.

 • Să înțeleg că o cunoști foarte bine?

Extrem de bine, da! În atâta timp am trecut prin multe. Viața noastră a fost foarte intensă și am avut timp să trec cu ea prin tot felul de stări și reacții.

 • Este prima voastră vacanță pe anul acesta?

Da, prima vacanță după pandemie, da, la invitația Agenției Paralela 45, care ne-a dat ocazia să vedem cum se respectă măsurile de siguranță în turismul din Creta. Sper că nu va fi și ultima pe anul acesta.

Claude și Ana, o echipă și la birou, și în afara lui
Claude și Ana, o echipă și la birou, și în afara lui
 • Te așteptai să fie așa strictețe și reguli?

Mai, da, știam la ce venim. Ne așteptam să fie cu, nu le-aș numi restricții, cu niște responsabilități. Oamenii trebuie să înțeleagă un lucru foarte clar în perioada asta: că dacă vrem să ne mai bucurăm de minunăția asta de Grecie și orice altă destinație de vacanță care ne bucură sufletul, trebuie să fim și responsabili. Responsabili în primul rând cu noi, dar și cu ei. Nu putem să ne comportăm altfel pentru că nu o să mai avem acces. E foarte simplu. M-am bucurat de mare, soare, plajă, de oamenii cu care am rezonat... și mă gândeam că asta ar putea fi singura vacanță de anul acesta.

 • Tu și Ana aveți întâmplări ieșite din comun?

Dacă ar fi să ne filmeze cineva și-ar da seama că toate zilele noastre sunt ieșite din comun, pentru că nicio zi nu seamănă cu alta. Și pentru că atunci când te aștepți să se întâmple ceva se întâmplă opusul. E complicat să-ți răspund aici.

 • Ai numărat câte vacanțe ați avut împreună?

În anii trecuți cred că erau 5-6, poate mai bine, pe an, dar nu toate sunt vacanțe. Dar cred că e o modalitate de a îmbina utilul cu plăcutul și cu munca și atunci, la final, când trag linie, sunt niște perioade de detașare de treaba de la birou foarte simpatice.

 • La final de interviu ai vrea să-i spui ceva Anei despre tine?

Mai, ea citește foarte bine oamenii și cred că știe totul despre mine. De multe ori chiar dacă sunt lucruri care nu i le spun sau nu mi le spune, le simțim unul despre celălalt. Suntem aceeași zodie, capricorni amândoi, e greu de dus.

Citește și:

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc sunt cei patru «detectivi» Masked Singer Romania

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7 1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg