Ana Morodan revine pe micile ecrane! În ce emisiune o puteți vedea

Ultima actualizare:

Ana Morodan revine pe micile ecrane! După ce ați văzut-o la „Asia Express” și „Masked Singer”, acum cea supranumită „Contesa digitală” se pregătește de un nou proiect.

Ana Morodan revine pe micile ecrane, într-un nou proiect Foto: Instagram
Ana Morodan revine pe micile ecrane, într-un nou proiect Foto: Instagram

Ana Morodan revine în televiziune, după ce a semnat un contract cu Antena Stars. Se pare că Morodan va avea propriul reality-show, după ce a adus zâmbetele pe chipul multor telespectatori, în urma participării sale la „Asia Express”, unde a făcut echipă cu Adrian Teleșpan.

Ana Morodan revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune

Ana Morodan a anunțat și pe rețelele de socializare că urmează să se alăture echipei postului de televiziune Antena Stars, cu o nouă emisiune! „REALĂ, by Ana Morodan” va fi difuzată începând cu 26 februarie și va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22.00. Ana a publicat pe Instagram și un filmuleț promo al show-ului care va începe la finalul lunii februarie.

Atât am de zis: în acest reality show NU SE URLĂ”, a glumit Morodan pe rețeaua de socializare, făcând o autoironie. De asemenea, dacă ne amintim și de show-ul total pe care l-a făcut, de-a lungul timpului, la „Asia Express”, Ana a urmat mereu aceeași rețetă. Replicile dintre ea și Teleșpan i-au amuzat copios pe telespectatori, la vremea respectivă, mai ales că Ana li se adresa tuturor cu apelativul „fă”.

Ce venituri are Ana Morodan, din mediul online

 Ana Morodan, în vârstă de 36 de ani, se bucură de succes în mediul online, fiind un influencer apreciat. Aceasta activează de ceva ani buni în această sferă, acolo de unde i-a venit și notorietatea.

Supranumită „Contesa digitală”, Ana Morodan a dezvăluit de curând că a ajuns să câștige bani frumoși din această meserie, pe care mulți însă o blamează. Ea se declară însă mulțumită de veniturile sale.

Fac niște bani mulțumitori pentru mine, care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră”, a declarat Ana Morodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net