Soțul Andreei Berecleanu îi operează sânii Anei Morodan

Ana Morodan este una dintre cele mai controversate și mai extravagante vedete din show-biz. Vedeta reality-show-ului de la Antena Stars are, de o bună perioadă de timp, mari probleme din cauza sânilor imenși. Morodan este chinuită de dureri atroce de spate, motiv pentru care s-a și programat la operația de micșorare și ridicare a sânilor!

image
Ana Morodan își operează sânii

Ana Morodan s-a decis! Pune punct durerilor atroce de spate cu care se tot confruntă în ultima vreme din cauza sânilor mult prea voluminoși. Vedeta și-a luat inima în dinți și a mers la medicul estetician Constantin Stan, nimeni altul decât soțul Andreei Berecleanu, la care s-a și programat pentru o intervenție chirugicală de micșorare și ridicare a sânilor. Ana nu are emoții și crede că se află pe mâni cât se poate de bune.

Nu rata nici: Video de senzație! Morodan, mahmură la Capatos? Abia se ținea pe picioare: „Ce m-am îmbătat"

Ana Morodan se operează la medicul Stan, chiar soțul Andreei Berecleanu

Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, ce are mai multe etape. Facem intervenția de micșorare și de ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, plasmă Argon și breast shaping și grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu am emoții, sunt pe cele mai bune mâini!”, a detaliat vedeta Antena Stars procedura prin care va trece în curând.

La 37 de ani, Ana Morodan e pe val! Arată foarte bine și știe să-și pună perfect în valoare atuurile de femeile fatală. În ultima vreme, însă, “Contesa digitală” are ceva probleme cu greutatea. A făcut burtică, iar sânii îi dau pe dinafară precum cozonacii din forma de copt. Vedeta a acuzat dureri mari de spate, cauzate de sânii foarte voluminoși.

Ana Morodan a apelat, în ultima vreme, și la o serie de terapii alternative pentru tratarea și alinarea durerilor de spate, însă acestea nu i-au rezolvat nici pe departe problema.

Ana Morodan: „Așa sunt eu boschetă!" 

Am sânii mari, au ajuns până la buric! Am o inteligență peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal.

Sunt fan terapii care relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către prietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, s-a confesat vedeta, recent, prietenilor la un eveniment de beauty, unde s-a și văitat de dureri mari de spate.

Interesant de aflat și: Ana Morodan revine pe micile ecrane! În ce emisiune o puteți vedea

Ana Morodan s-a născut la Arad, unde a absolvit cursurile Facultății de Drept. Morodan a și profesat ca avocat specializat pe divorțuri, însă doar pentru un an. Ulterior, vedeta a decis să se mute la București, moment în care viața ei s-a schimbat la 180 de grade! A devenit rapid cunoscută în mediul on-line ca blogger, influencer, dar și antreprenor de succes. Ana Morodan a primit titulatura de "contesă digitală” și datorită imaginii extravagante pe care o afișează ostentativ.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
champions league - shutterstock
Adrian Câciu FOTO Mediafax
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg