Ana Morodan, în lenjerie intimă, la evenimentul lui Stephen Pelger

Ultima actualizare:

Cea supranumită și „Contesa digitală” știe mereu cum să se poziționeze sub lumina reflectoarelor. Ana Morodan a „defilat” recent într-un furou de noapte, în cadrul unui eveniment organizat de creatorul de modă Stephen Pelger.

Ana Morodan, apariție îndrăzneață la evenimentul lui Stephen Pelger Foto: Arhivă
Ana Morodan, apariție îndrăzneață la evenimentul lui Stephen Pelger Foto: Arhivă

Ana Morodan a participat, de curând, la un eveniment monden, organizat de designerul vestimentar Stephen Pelger, în scopul promovării noului său business. Și, cum orice apariție de-a Anei este, într-adevăr, o „apariție”, extravaganța a jucat din nou un rol important în alegerea vestimentației pentru această zi.

Ana Morodan, în furou de noapte la un eveniment de zi!

Morodan a pășit nestingherită printre invitați, într-o rochie ce părea a fi un furou de noapte, cu dantelă și tot tacămul, peste care „a aruncat” un „halat” în aceeași nuanță și din același material. Întregul outfit dădea impresia unui look relaxat de casă, într-o variantă mai stilată însă, având în vedere materialul satinat.

Ana Morodan a reușit să atragă multe priviri cu ținuta aleasă, și nu numai din pricina culorii țipătoare a „setului de pijama”. Aceasta a accesorizat piesele cu o pereche de pantofi cu toc, iar în zona feței a purtat o voaletă cu model de inimioare și o pereche de ochelari de soare, optând pentru aceeași nuanță din cap până în picioare.

Decolteul amețitor expus a creat, de asemenea, o trimitere la un cadru „intim”, ca și când am fi văzut-o pe Ana în furou de noapte, tocmai ieșind din dormitor. Ulterior, și vedeta a glumit pe marginea subiectului și și-a ironizat ușor apariția, explicând că s-a îmbrăcat în pijama deoarece a avut parte de o noapte albă.

Citește și: Chinurile Anei Morodan! Contesa “digitală” vrea să-și taie sânii imenși!: „Am dureri mari de spate!”

ANA MORODAN, AUTOIRONICĂ: „AM VENIT ÎN PIJAMA”

Suntem la un eveniment de lansare a unui nou serviciu al lui Stephen Pelger. Este unic în România, un serviciu de personal shopping high-end. (..) Veți avea foarte multe reduceri în multe magazine.”, a dezvăluit Morodan detalii despre evenimentul în cadrul căruia a participat, felicitându-l pe Pelger pentru inițiativa de business.

Practic, cei ce vor apela la serviciile designer-ului, vor putea cumpăra produse vestimentare de lux, cel mai probabil prin intermediul unei aplicații, beneficiind și de câteva discount-uri.

Eu sunt în continuare nedormită așa că am venit în pijama. Eu vara numai în pijama umblu. În viața asta, când sunteți distruse de somn, să vă puneți ochelari de soare și o voaletă. Și o pijama mișto!”, a adăugat Ana Morodan, în stilul caracteristic, în legătură cu apariția ei.

Ana Morodan, „Contesa digitală”

Ana Morodan, în vârstă de 37 de ani, este o „influenceriță”, dar și o antreprenoare de succes. Supranumită și „Contesa digitală”, aceasta a reușit să-și facă o carieră doar din imaginea sa. 

Ana Morodan a pus bazele primului blog de stil personal din România, început în 2010, fără să se gândească la acea vreme că de aici va porni întregul ei business.

Originară din Arad, după un timp s-a mutat în Capitală, unde s-a dezvoltat pe toate planurile, și-a creat și o echipă, devenind una dintre cele mai importante prezențe din lumea digitală românească și bucurându-se de sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

Pe Morodan ați putut să o urmăriți și în cadrul show-ului „Asia Express”, unde a făcut echipă cu Adrian Teleșpan, iar de curând „Contesa” e implicată într-un nou proiect personal - emisiunea „REAlă by Ana Morodan.”

Citește și: Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net