Ana Morodan, după ce și-a operat sânii. Cum s-a filmat pe patul de spital

Ana Morodan a oferit primele declarații de pe patul de spital, în urma intervenției de micșorare de sâni pe care și-a programat-o la medicul Constantin Stan. Iată cum a decurs operația și cum se simte „pacienta”!

image
Ana Morodan, alături de doctorul Constantin Stan Foto: Instagram

Dacă cele mai multe doamne și domnișoare aleg să calce pragul medicului estetician pentru operația de augumentare mamară, ei bine Ana Morodan a avut cu totul alte cerințe! Vedeta de la Antena Stars a dezvăluit că s-a confruntat cu numeroase probleme din cauza sânilor imenși cu care a înzestrat-o natura, astfel că s-a decis să îi...mișcoreze!

Vezi mai multe informații: Soțul Andreei Berecleanu îi operează sânii Anei Morodan

Cum se simte Ana Morodan după operația de micșorare de sâni

Ana Morodan a așteptat cu sufletul la gură ziua cea mare, fiind extrem de activă în mediul online. „Contesa digitală” i-a luat și pe admiratorii săi din mediul online cu ea în această incursiune, arătându-le pas cu pas ce presupune intervenția prin care urmează să treacă.

După ce a filmat puțin prin clinică, Ana a fost însă nevoită să pună telefonul deoparte, lăsându-se pe mâna medicului Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu fiind cel care a realizat procedura.

stanga
dreapta
morodan2 jpg
morodan3 jpg
morodan1 jpg
ana morodan acasa jpeg
1 front morodan  jpeg
c1central ana morodan 2 jpeg

Nu rata și: Chinurile Anei Morodan! Contesa “digitală” vrea să-și taie sânii imenși!: „Am dureri mari de spate!”

La scurt timp după ce a ieșit din operație, Morodan a ținut să împărtășească și cu urmăritorii ei experiența trăită. Aceasta a explicat că se simte bine, intervenția a decurs conform așteptărilor, iar în ziua care urmează va fi deja externată. Ana a mulțumit întregii echipe, în special medicului Constantin Stan, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.

Ana Morodan, mulțumită de rezultate

Am ieșit (din operație n.r) Vreau să vă spun că nici măcar nu am simțit când mi s-a făcut anestezie. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul este absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe și domnului doctor că a avut grijă de mine. Sunt foarte bine, mâine pot să plec acasă.”, a spus Ana Morodan, care încă se afla pe patul de spital în momentul respectiv, pe perfuzii. 

Și, dacă tot a documentat întreaga experiență trăită, Ana Morodan le-a dezvăluit admiratorilor săi și cum vor arăta următoarele luni pentru ea. Aceasta va fi nevoită să poate un sutien special, care va ajuta la vindecarea și recuperarea rapidă a operației. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg