Ana Morodan, după ce și-a operat sânii. Cum s-a filmat pe patul de spital

Ultima actualizare:

Ana Morodan a oferit primele declarații de pe patul de spital, în urma intervenției de micșorare de sâni pe care și-a programat-o la medicul Constantin Stan. Iată cum a decurs operația și cum se simte „pacienta”!

Ana Morodan, alături de doctorul Constantin Stan Foto: Instagram
Ana Morodan, alături de doctorul Constantin Stan Foto: Instagram

Dacă cele mai multe doamne și domnișoare aleg să calce pragul medicului estetician pentru operația de augumentare mamară, ei bine Ana Morodan a avut cu totul alte cerințe! Vedeta de la Antena Stars a dezvăluit că s-a confruntat cu numeroase probleme din cauza sânilor imenși cu care a înzestrat-o natura, astfel că s-a decis să îi...mișcoreze!

Vezi mai multe informații: Soțul Andreei Berecleanu îi operează sânii Anei Morodan

Cum se simte Ana Morodan după operația de micșorare de sâni

Ana Morodan a așteptat cu sufletul la gură ziua cea mare, fiind extrem de activă în mediul online. „Contesa digitală” i-a luat și pe admiratorii săi din mediul online cu ea în această incursiune, arătându-le pas cu pas ce presupune intervenția prin care urmează să treacă.

După ce a filmat puțin prin clinică, Ana a fost însă nevoită să pună telefonul deoparte, lăsându-se pe mâna medicului Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu fiind cel care a realizat procedura.

Nu rata și: Chinurile Anei Morodan! Contesa “digitală” vrea să-și taie sânii imenși!: „Am dureri mari de spate!”

La scurt timp după ce a ieșit din operație, Morodan a ținut să împărtășească și cu urmăritorii ei experiența trăită. Aceasta a explicat că se simte bine, intervenția a decurs conform așteptărilor, iar în ziua care urmează va fi deja externată. Ana a mulțumit întregii echipe, în special medicului Constantin Stan, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.

Ana Morodan, mulțumită de rezultate

Am ieșit (din operație n.r) Vreau să vă spun că nici măcar nu am simțit când mi s-a făcut anestezie. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul este absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe și domnului doctor că a avut grijă de mine. Sunt foarte bine, mâine pot să plec acasă.”, a spus Ana Morodan, care încă se afla pe patul de spital în momentul respectiv, pe perfuzii. 

Și, dacă tot a documentat întreaga experiență trăită, Ana Morodan le-a dezvăluit admiratorilor săi și cum vor arăta următoarele luni pentru ea. Aceasta va fi nevoită să poate un sutien special, care va ajuta la vindecarea și recuperarea rapidă a operației. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net