Anunț surprinzător! Un cunoscut influencer vrea la America Express: „E una dintre cele mai mari dorințe ale mele”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Zilele trecute ne-am întâlnit cu Ovidiu Mureșanu (43 de ani) însă nu în țară, ci tocmai în Antalya, acolo unde am realizat și acest interviu în exclusivitate. Designerul și creatorul de conținut ne-a povestit cum a ajuns să facă ce face astăzi, adică să dea sfaturi bărbaților în materie de stil și să fie invitat peste tot, fiind mai mereu plecat în călătorii de afaceri. Și de ce nu, să ajungă în America Express.

Ovidiu Muresanu a avut conditii de VIP in Antalya/foto Click!
Ovidiu Muresanu a avut conditii de VIP in Antalya/foto Click!

Click!: Ce ți-a plăcut cel mai mult din această experiență minunată din Antalya, țara în care îți iau acest interviu?

Ovidiu Mureșanu: Hotelul la care am fost cazat. Și faptul că am avut un asistent personal, care a avut grijă de mine în toate aceste zile.

Ți-a îndeplinit toate dorințele?

Mi-a îndeplinit toate dorințele, ceea ce e incredibil. A fost o surpriză foarte plăcută pentru că am mai fost de multe ori, în Turcia, și sunt senzaționali în ceea ce privește serviicile pe care le oferă turiștilor. Dar la hotelul acesta, nivelul este cu totul și cu totul fabulos. Peste toate astea, mi-a plăcut foarte mult că am încercat foarte multe preparate tradiționale. Astăzi, chiar am fost la un restaurant unde am încercat ceva cu totul nou. Nu pot să spun că mi-a plăcut, dar, măcar, ca experiență, e bine, ca turist, să încerci și din preparatele locale. Deserturile, în schimb, sunt geniale!

Dintre locurile unde ai mers care ți-a plăcut cel mai mult?

Argos, unde am fost azi. În Aspendos mai fusesem și, acolo, este impresionant amfiteatrul, dar aici chiar am văzut un oraș întreg. Și mi-a plăcut, inclusiv, cum arătau băncile, cum arăta shopping mall-ul de pe vremea romanilor. Ca atare, a fost mult mai multă istorie de descoperit în acest oraș.

In Antalya Ovidiu Morosanu a incercat sa invete sa joace golf/ foto Click!
In Antalya Ovidiu Morosanu a incercat sa invete sa joace golf/ foto Click!

Ești fan al călătoriilor, ești plecat mai mereu. Ți-ar plăcea să participi la un "Asia Express"?

Trebuie să recunosc că e una dintre dorințele mele cele mai mari. Și, evident, că și emisiunea mea preferată! Am urmărit toate sezoanele, știu toți concurenții. Cu unii dintre ei sunt chiar prieten. Și îi întreb, întotdeauna, cum a fost experiența și din acest motiv dorința mea a crescut, de la un sezon la altul. Sper că, la un moment dat, să trăiesc și această experiență de a participa la "America Express".

Ce te sperie, mai exact? Ar fi ceva ce nu ai face dacă ai pleca într-o astfel de experiență?

Cred că, la cât sunt de nebun, aș încerca orice. Acum, evident că avem cu toții limite, dar, cumva, emisiunile astea sunt create ca cei care participă să-și depășească limitele, iar eu am reușit, de multe ori în viață, să fac asta. Deocamdată, aș fi foarte curios care sunt provocările. E adevărat că nu aș dori să îmi pun viața în pericol. Eu, de exemplu, nu știu să înot. Dacă ar însemna niște probe în care să am contact cu apa sau să traversez un rău sau o mare, ar fi un pic mai complicat. Dar cred că m-aș descurca să găsesc o bucată de scândură care să mă ajute să trec apa respectivă, dacă ar apărea o astfel de probă.

Ce ai mâncat cel mai ciudat până acum? Sau ce n-ai manca, dacă ți s-ar oferi?

Eu sunt deschis să încerc orice, chiar dacă gustul nu e unul cu care sunt obișnuit. Călătorind atât de mult, mi-a plăcut să încerc și ciudățeniile locale. Cum a fost și cea pe care am încercat-o astăzi. Nu pot să spun că mi-a plăcut, dar, până la urmă, a fost o experiență și, atunci, n-aș spune "Nu" la niciuna din mâncărurile pe care ar trebui să le încerc.

Ești creator de conținut, dar aș vrea să știu de la tine ce ai făcut înainte de a fi asta? Cine ești, de fapt?

Ovidiu Muresanu a avut cu el mai multe tinute si outfituri/Foto Click!
Ovidiu Muresanu a avut cu el mai multe tinute si outfituri/Foto Click!

Sunt Ovidiu Mureșanu. Sunt ardelean, din Bistrița. Am lucrat în media foarte mulți ani, ca reporter. După aceea, în momentul în care am ajuns în București, cumva, s-a întâmplat o schimbare în cariera mea și am început să lucrez mai mult pe partea de publicitate. Adică cu domeniile cu care m-am ocupat și organizarea de evenimente și publicitate pentru reviste glossy. În paralel, călătorind, la un moment dat, am reușit să pornesc un blog personal, care era mai mult de călătorii, în momentul respectiv. După care, el s-a extins și a devenit un adevărat blog de lifestyle masculin. A și fost unul dintre cele mai cunoscute bloguri și, cumva, cariera mea de corporatist mergea, în paralel, cu munca mea de creator de conținut, în acea perioadă, pe blog. Evident, platformele de social media s-au dezvoltat, eu a trebuit să mă dezvolt, în același timp, și să fiu prezent pe toate platformele de social media. La un moment dat, cariera și cu viața mea de creator de conținut nu se mai puteau suprapune și am renunțat la munca mea de la birou. Pentru că, deja, aveam campanii, pe care trebuia să le fac pentru branduri și călătoream din ce în ce mai mult. Jobul nu-mi permitea să îmi iau atâtea vacanțe. Din momentul acela, am devenit independent.

Când crezi că ai devenit cel mai cunoscut și apreciat? De cât timp ești în topuri?

A fost surprinzător că imediat ce mi-am lansat acest blog - pentru că existau foarte puțini creatori de conținut în acea perioadă, bărbați- erau foarte multe doamne și domnie care aveau bloguri de modă, dar, pe zona masculină, nu prea exista nimeni în acel moment. Ca atare, imediat, după 2-3 luni, au început să apară reacții pozitive la ceea ce făceam eu. În momentul în care eu mi-am lansat blogul, lucrând atât de mult în media și, mai ales, în zona revistelor glossy, știam cum trebuie să creez un astfel de produs, care era online. Revistele pentru bărbați dispăruseră sau erau pe cale să dispară. Și, atunci, am știut, exact, ca și conținut, cum să vin către publicul masculin, care nu mai avea reviste pe care să le citească în acel moment.

Cum se numește blogul?

Blogul se numește "Poveștile lui O". Mă găsiți Ovidiu Mureșanu pe toate platformele, pe TikTok, pe Instagram, Facebook și Youtube.

Ai timp să postezi pe toate?

Din momentul în care asta s-a transformat în jobul meu permanent, am reușit să creez un echilibru. Pentru că, evident, nu am cum să creez conținut de calitate pe toate platformele și să postez, zilnic, dar fiecare dintre ele are ritmul ei. Blogul a redevenit, acum, copilul meu cel mai drag, ca să-l numesc așa, după ce, în urmă cu 2 ani, am devenit mare fan al TikTok-ului. În acest moment, aceste două platforme care sunt cumva complet opuse, îmi ocupă cel mai mult timp. Conținut pe blog și crearea de conținut video pe TikTok.

Pe blog ce secțiuni ai?

Secțiunile de pe blog sunt cam tot ce ar putea să intereseze pe un bărbat care vrea să călătorească, să fie elegant, care vrea să iasă în oraș și să se simte bine. Atunci, am și recomandări de restaurante, de locuri pe care să le viziteze. De muzee, filme pe care să le vezi, spectacole de teatru. Este o revistă - ca să revenim la locul de unde am pornit- care se adresează bărbaților, doar că e o revistă online. Ai conținut care poate să acopere toate interesele pe care poate să le aibă un bărbat.

Deci faci totul singur?

Da. Mă rog, lucrez cu o echipă. Lucrez cu videograf, lucrez cu fotograf. Dar cam toată munca mea e importantă.

Ovidiu Muresanu la Nemo, in Land of the Legend in Antalya/ Foto Click!
Ovidiu Muresanu la Nemo, in Land of the Legend in Antalya/ Foto Click!

Răspunzi și celor care îți scriu? Le oferi sfaturi?

Întotdeauna. Încă din momentul în care am început acest proiect personal, pentru mine a fost foarte important să fiu aproape de comunitate. Și chiar erau niște reacții foarte interesante din partea lor, la început, care îmi scriau: "Uite, urmează să merg la o nuntă și mi-am cumpărat pantofii ăștia, nu știu cu ce să-i asortez". Și eu veneam, imediat, cu o soluție și spuneau: "Uau, dar nu mă așteptam ca tu să îmi răspunzi". Pentru că, evident, apăream la televiziune, în diferite emisiuni, în reviste, la momentul respectiv, cu interviuri și nu se așteptau ca o persoană publică să și reacționeze la întrebările pe care le pun. Dar asta fac peste tot, pe toate platformele, indiferit că îmi scriu pe Facebook, pe Instagram, pe TikTok. E important să le răspunzi oamenilor, pentru că, până la urmă, ei mă ajută să fiu unde sunt în acest moment.

Câți urmăritori ai?

Pe TikTok am aproape 150 de mii, pe unul dintre conturi, iar pe celălalt am în jur de 28 de mii. Mi-am structurat cele două conturi. Unul este de lifestyle și travel, iar cel care are mai puțini urmăritori este de fashion. Pe Instagram am în jur de 21 de mii, pe Facebook am în jur de 11 mii de urmăritori. Cam ăsta e publicul meu.

Ziceai că oferi sfaturi celor care îți scriu, dar ai făcut styling și pentru vedete?

Nu am făcut asta pentru că nu mi-am dorit să comunic. Evident că aș putea să fac asta, dar pentru mine nu a fost de interes să mă duc în această zonă de consilier vestimentar. În primul rând că e foarte greu să găsești niște branduri, în România. Și pentru mine e destul de complicat să găsesc outfit-uri care să mi se potrivească. Cu atât mai mult, să lucrez pentru o vedetă care are alte gusturi decât mine. Mi-ar fi mai greu să mă adaptez la gusturile unei alte personalități.

Apropo de outfit-uri, câte ai avut la tine in Antalya?

13 ținute, pentru 4 zile.

Și accesorii?

Eu sunt cunoscut mai ales pentru faptul că port ochelari de soare, cam peste tot unde apar, și cred că am 6 sau 7 perechi de ochelari de soare cu mine, aici.

Când ești plecat în călătorii și nu ai treabă, ce îți pace să faci în timpul liber?

Îmi place foarte mult să citesc, să mă uit la seriale, să văd filme bune. Să merg în locuri foarte liniștite, unde pot să mă simt mai relaxat în compania prietenilor.

Locul tău de suflet din țară și din străinătate?

Cumva, mă împart între Barcelona - care este orașul meu preferat, Italia - în întregime, ca țară, îmi place foarte mult și Australia - care mi-a plăcut cel mai mult dintre toate destinațiile în care am ajuns în viața mea.

Ți s-a întâmplat ceva ieșit din comun într-o astfel de călătorie?

Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri, călătorind în atâtea țări, care nu sunt neapărat între destinațiile preferate de turiștii români. Pentru că îmi place să descopăr și țări mai puțin turistice. De exemplu, Taormina, care a devenit foarte cunoscută, în urma apariției sezonului 2 din serialul "The White Lotus". Este considerat cel mai frumos orășel din Sicilia. Anul trecut, mi-am planificat o vacanță, acolo. Mă rog, o vacanță la mine este tot timpul o vacanță activă. Merg cu fotograf, videograf. Și mi-am dorit să fac niște fotografii și niște videouri, acolo. A fost super spectaculos pentru că eu mă îmbrac elegant și atunci ies în evidență. Iar în momentul în care - în Taormina este o mașinuță, un Fiat-el din ăsta vechi și care e amplasat ca oamenii să își facă fotografii - m-am dus cu fotograful să îmi facă câteva poze, în secunda 2, s-a umplut de doamne, în jurul meu, care voiau să își facă poze cu mine și cu mașina. Pentru că, mă rog, fiind îmbrăcat într-un stil italian, de "latin lover", probabil, pentru ele. A fost foarte complicat să îmi fac fotografiile, singur, pentru că au apărut ele în toate fotografiile. Până la urmă, m-am descurcat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net