N-ai să crezi ce au inventat turcii ca să atragă turiști vara asta! Ce primești gratis pe durata sejurului?

O vacanţă de cinci stele all inclusiv în Turcia este visul oricui! Mare, soare, relaxare, mâncare şi băutură la discreţie. Şi pentru că pe piaţă concurenţa e acerbă, managerii turci au mai inventat ceva ca să atragă turişti vara asta: asistentul personal!

Cei care vor călători anul acesta în Turcia, la hoteluri de lux, vor avea parte de mari surprize! De câteva luni există o nouă aplicaţie pe telefon care le face turiştilor şederea mai plăcută şi mai interesantă. Zilele trecute am fost într-o călătorie în Antalya şi am avut parte de un tratament regesc. La sosire, turiştii completează un formular prin care îşi dau acordul să fie în contact permanent cu un ”asistent” al hotelului. Imediat intri în legătură cu unul dintre asistenţi care te întreabă în permanenţă dacă doreşti ceva anume şi dacă îţi poate satisface vreo dorinţă. Poţi cere orice, de la un plasture, la un preparat specific turcesc, kuimak. Fiecare oaspete e în permanentă legătură, 24 de ore din 24, cu valetul personal.

Mai multe hoteluri din Antalya au aplicația cu valeți personali

„Acest proiect a început anul trecut şi fiecare oaspete are un asistent. Avem 40 de asistenţi, avem o echipă mare. Sunt mai multe hoteluri din Antalya cu această aplicaţie, însă noi suntem unul dintre acestea. La această aplicaţie s-a lucrat aproape un an şi ne mândrim cu ea”, ne-a povestit Mariya Gozaydin, Guest Relation Manager al hotelului NG Phaselis Bay.

Ovidiu Mureșanu a fost foarte încântat de Antalya
Ovidiu Mureșanu a fost foarte încântat de Antalya

Ovidiu Mureşanu este un cunoscut creator de conţinut şi a fost foarte încântat de ideea turcilor: „Sunt pentru prima oară în Antalya, însă am mai călătorit în Turcia şi ştiam că turcii ştiu să-şi facă oaspeţii să se simtă bine. M-a mirat foarte mult când ni s-a alocat câte un asistent personal care are grijă de noi toată durata sejurului şi ne îndeplineşte orice dorinţă sau dacă avem nevoie de ceva special se rezolvă imediat. În mod sigur turiştii vor fi încântaţi”, ne-a spus Ovidiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Luna capsunilor jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
o euro png
image
actualitate.net
image
actualitate.net