N-ai să crezi ce au inventat turcii ca să atragă turiști vara asta! Ce primești gratis pe durata sejurului?

O vacanţă de cinci stele all inclusiv în Turcia este visul oricui! Mare, soare, relaxare, mâncare şi băutură la discreţie. Şi pentru că pe piaţă concurenţa e acerbă, managerii turci au mai inventat ceva ca să atragă turişti vara asta: asistentul personal!

Cei care vor călători anul acesta în Turcia, la hoteluri de lux, vor avea parte de mari surprize! De câteva luni există o nouă aplicaţie pe telefon care le face turiştilor şederea mai plăcută şi mai interesantă. Zilele trecute am fost într-o călătorie în Antalya şi am avut parte de un tratament regesc. La sosire, turiştii completează un formular prin care îşi dau acordul să fie în contact permanent cu un ”asistent” al hotelului. Imediat intri în legătură cu unul dintre asistenţi care te întreabă în permanenţă dacă doreşti ceva anume şi dacă îţi poate satisface vreo dorinţă. Poţi cere orice, de la un plasture, la un preparat specific turcesc, kuimak. Fiecare oaspete e în permanentă legătură, 24 de ore din 24, cu valetul personal.

Mai multe hoteluri din Antalya au aplicația cu valeți personali

„Acest proiect a început anul trecut şi fiecare oaspete are un asistent. Avem 40 de asistenţi, avem o echipă mare. Sunt mai multe hoteluri din Antalya cu această aplicaţie, însă noi suntem unul dintre acestea. La această aplicaţie s-a lucrat aproape un an şi ne mândrim cu ea”, ne-a povestit Mariya Gozaydin, Guest Relation Manager al hotelului NG Phaselis Bay.

Ovidiu Mureșanu a fost foarte încântat de Antalya
Ovidiu Mureșanu a fost foarte încântat de Antalya

Ovidiu Mureşanu este un cunoscut creator de conţinut şi a fost foarte încântat de ideea turcilor: „Sunt pentru prima oară în Antalya, însă am mai călătorit în Turcia şi ştiam că turcii ştiu să-şi facă oaspeţii să se simtă bine. M-a mirat foarte mult când ni s-a alocat câte un asistent personal care are grijă de noi toată durata sejurului şi ne îndeplineşte orice dorinţă sau dacă avem nevoie de ceva special se rezolvă imediat. În mod sigur turiştii vor fi încântaţi”, ne-a spus Ovidiu.

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg