Ultima eliminare de la America Express! Ce echipe au rămas în finala sezonului disputat pe Drumul Aurului

#America Express
Ultima actualizare:

Ultima eliminare de la America Express! Tensiunea a fost la cote maxime în episodul de miercuri, 22 martie, când a avut loc ultima eliminare din cel mai îndrăgit reality show din România! De acum încolo, doar două echipe se vor mai lupta pentru premiul în valoare de 30.000 de euro de la America Express, competiția ce se clasează ca lider de audiență absolut. Ce echipă a fost eliminată și a părăsit Drumul Aurului, aflați acum!

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 america express e1652896371484 webp

După o competiție plină de aventură, de momente grele, dar și victorii senzaționale, ediția de miercuri seară a fost decisivă pentru soarta uneia dintre echipe. De-a lungul competiției cu sezonul numărul 5, desfășurată pe un drum de peste 7.000 de kilometri, echipele au dat tot ce au avut mai bun și au demonstrat de ce sunt în stare, însă cum toate au un final, una dintre echipe a părăsit astăzi aventura. 

În proba din cel mai recent episod America Express, cele trei echipe au trebuit să pregătească nu mai puțin de 6 delicatese specifice zonei în care au ajuns. Pentru a-și duce la bun sfârșit provocarea, participanții au fost nevoiți să aducă câte un ou frunte-n frunte fără a-l scăpa. Mai mult decât atât, în această ediție concurenții au fost puși să își testeze coordonarea prin slalom pe sub o sfoară și printre cauciucuri. 

La proba cu oul, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost cei care au reușit să treacă primii, ajungându-i din urmă fetele de la Andre, și apoi Doina și Cătălin care deja, din ediția de ieri, s-au ales cu un cufăr. Iar o bună parte din competiție a fost condusă de echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cine a ieșit, însă din comepetiție, vă spunem acum.

Echipa care părăsește America Express

După momente pline de tensiune, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ieșit din competiție. Astfel, ultimul act al emisiunii de la Antena 3 se va disputa între fetele de la Andre și perechea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Marea Finală de la America Express are loc duminică, 26 martie, începând cu ora 20:30, când telespectatorii au ocazia să asiste la victoria celei mai bune echipe din competiție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net