Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „cel mai rușinos moment din carieră!” Bărbații au amuțit în finala America Express

#America Express
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, show incendiar la America Express! Cele două concurente și-au afișat atuurile fizice și au oferit un adevărat spectacol vizual! Totul pentru a reuși să tracă una dintre cele mai complicate probe din concurs, care le-a dat bătăi multor concurenți. 

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, show incendiar! Foto: colaj/Facebook America Express
Andreea Antonescu și Andreea Bălan, show incendiar! Foto: colaj/Facebook America Express

În ediția cu numărul 39 de la America Express, din data de 21 martie 2023, cele trei echipe au aflat mai multe despre proprietățile benefice ale nămolului, chiar pe propria piele.

Practic, concurenții au fost nevoiți să se îmbrace în costume de baie și să strângă o anumită cantitate de nămol folosindu-se de propriul trup.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut show la America Express

Nu ne-am dezbrăcat la piele pentru că ne-am dat seama că dacă avem mai multe haine pe noi, putem să luăm mai mult nămol”, a fost strategia la care au apelat fetele de la Andre.

„Este una dintre cele mai rușinoase experiențe ale nostre din viața nostră. Nu am fost noi, a fost o altă latură disperată a noastră, pentru a câștiga”, au ținut să precizeze Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Bineînțeles, momentul a stârnit reacții diverse, dar mai ales de amuzament cu privire la probă, dar și la strategia folosită de cele două artiste.

Moment sexy la America Express. Cum au reaționat colegii

Hai că Antoneasca poate să ia mult pe piept”, a spus Cortea când le-a văzut pe cele două.  

Eu nu mă așteptam la genul ăsta de misiune. Cum să te gândești să umpli nămolul după tine să umpli o găletă?!”, a mai adăugat Cortea.

Când m-am dezbrăcat primul meu gând a fost: Cum aduc eu nămol? Eu am slăbit vreo 7 kilograme în competiție”, a mărturisit și coechipierul său, Bordea.

M-am gândit că avem un superavantaj pentru că îl am aici pe Cătălin lângă mine, avem o suprafață mai mare pe care să o umplem cu noroi și m-am gândit că o să terminăm repejor misiunea”, a mărturisit Doina.

Pentru mine a fost foarte ușor. Eu am crescut la Techirghiol. Ne dădeam toată ziua cu nămol”, a mărturisit și chef-ul.

image
image
image
image
image
image
maruta maxer ionescu jpg
 Netflix FOTO Shutterstock
santorini 416136 1280 jpg
ala jpg
index (11) webp
iubjkn jpg