Eliminare șocantă la America Express. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Cine a prins finala

Ultima actualizare:

Eliminare șocantă la America Express. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. După un episod dramatic, show-ul de la Antena 1 și-a ales finaliștii pentru acest sezon.

Eliminare șocantă la America Express. Foto: colaj/captură/Facebook
Eliminare șocantă la America Express. Foto: colaj/captură/Facebook

Miercuri seară, în ediția America Express, cele 4 perechi rămase în concurs au dus cea mai dură luptă de până acum. Miza? Marea finala a sezonului desfășurat pe Drumul Aurului.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Jean și Dinu Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pornit la drum cu șanse egale și cu o poftă nebună de a prinde marea finală America Express.

 „Când e presiunea cea mai mare, atunci funționăm cel mai bine”, a spus Jean Gavril, în timpul episodului. Misiunile au fost dramatice. „Țuca” a avut o serie de surprize pentru concurenți. De la o cursă cu peripeții, în care un reprezentant din fiecare echipă a fost legat la ochi, la căutări disperate ale totemurilor de aur în cele mai neașteptate locuri, așa s-a desfășurat cea mai palpitantă zi din acest sezon.

În cele din urmă, ultimii care au ajuns în fața Irinei Fodor au fost unii dintre cei mai apreciați participanți din actuala ediție. Din păcate, pentru frații Gavril, aventura America Express s-a oprit aici.

Dinu și Jean Gavril au fost eliminați de la America Express

Chiar dacă au fost eliminați, frații Gavril sunt mulțumiți de rezultat. De altfel, Jean a dezvăluit că visul său era să ajungă în Columbia, unde își dorea să bea o cafea cu fratele său. 

„Asta a fost. Se putea întâmpla oricui. În America Express e de ajuns să nu prinzi o mașină și să ți se strice toată ziua”, a afirmat artistul, după ce a fost eliminat.

Moment emoționant înainte de finala de la America Express

Semifinala a adus multe emoții. Unul dintre cele mai așteptate momente din acest sezon s-a petrecut în ediția de miercuri, 15 martie, atunci când concurenții au primit scrisori de la cei dragi.

Când am pecat în America Express, fiul meu știa foarte puține cuvinte. Și este foarte posibil, când ajung acasă, să descopăr că a învățat multe cuvinte. Iar eu n-am fost acolo”, a spus Nelu Cortea, înainte de a primi mesajul de acasă. ”Soția mea mi-a transmis în scrisoare că noi, unul fără celălalt, n-avem rost”, a spus Cătălin Bordea printre lacrimi.  

Așadar, după eliminarea fraților Gavril, fetele de la Andre, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea se vor lupta pentru marele premiu din acest sezon. Marea Finală America Express se difuzează duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net