Am aflat! Anca Țurcașiu și Jean Gavril, cuplu în noul sezon „Te cunosc de undeva”?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fanii show-ului transformărilor de la Antena 1 au toate motivele să se bucure. Se aude că încep pregătirile pentru un nou sezon din ”Te cunosc de undeva” la care vor participa nume grele din lumea muzicală și nu numai. Click! a aflat că vor fi atât concurenți noi, cât și nume cu greutate din showbiz-ul românesc

1 liviu varciu si andrei stefanescu jpg jpeg

Se fac pregătiri pentru un nou sezon din „Te cunosc de undeva”, cel de al 19-lea, și producătorii mizează și anul acesta pe nume importante din showbiz-ul autohton. Se aude că și sezonul acesta se va merge pe cupluri și sursele Click! spun că vor reveni două dintre cele mai premiate și mai glumețe cupluri de vedete masculine. Este vorba de simpaticii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, care vor face din nou show la „Te cunosc de undeva”. Tot în acest sezon vor reveni, se pare, și câștigătorii de sezonul trecut, adică WRS și Emilian care au format un cuplu plin de umor. Cei doi au semnat un contract pentru mai multe emisiuni de la Antena 1 și îi veți mai vedea și în alte producții.

Jean Gavril a făcut senzație la „America Express”

foto 1  Jean Gavril jpeg

Dintre concurenții noi care vor evolua pe scena de la ”Te cunosc de undeva” îl amintim pe Jean Gavril pe care-l urmăriți acum la ”America Express” (filmările au avut loc astă-vară). El face senzație alături de fratele său Dinu și a ajuns în ultimele cinci echipe rămase în competiție. Jean a câștigat și primul sezon ”Dancing on ice”, show-ul de dans pe patine de la același post de televiziune.

Anca Turcasiu

Se zvonește că el și Anca Țurcașiu vor forma un cuplu în noul sezon al show-ului transfomărilor. Cum Jean este pasionat de muzică și a lansat până acum mai multe melodii și a avut colaborări cu Bruja sau Feli Donose, ne gândim că va putea face față provocărilor. Iar alături de el pe scena emisiunii se aude că vor mai urca nume importante precum Vlăduța Lupău sau Andreea Antonescu, aceasta din urmă semnând și ea cu Antena 1 pentru mai multe show-uri.

Jurații emisiunii au semnat și ei un nou contract pentru noul sezon din „Te cunosc de undeva” și se așteaptă noi ordine pentru începrea filmărilor. Însă mai întâi vor avea loc repetiții și abia apoi încep filmările pentru cel de al 19-lea sezon al emisiunii de la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net