Vacanţă exotică de trei săptămâni pentru Anca Ţurcaşiu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Ţurcaşiu  face din nou ravagii pe social media cu formele ei superbe. Artista de 52 de ani a început anul în forţă şi, imediat după ce şi-a terminat toate angajamentele concertistice, s-a îmbarcat în avion şi a zburat spre ţările calde. Îndrăgita cântăreaţă a ales ca destinaţie Thailanda – Phuket, acolo unde a decis să rămână pentru trei săptămâni şi să se gospodărească singură.

Artista s-a plimbat  cu elefantul,  a vizitat mai multe  temple și s-a bucurat  din plin de plajă
Artista s-a plimbat cu elefantul, a vizitat mai multe temple și s-a bucurat din plin de plajă

Anca Ţurcaşiu şi-a făcut un obicei din a merge în destinaţii exotice la fiecare început de an. “Am ales anul ăsta o altfel de vacanţă.

Trei săptămâni într-un apartament, ca şi cum aş locui aici....( şi tot mi se pare puţin...). Să mă gospodăresc cu hrană, cu transportul, cu toate. Vreau să trăiesc această experienţă. Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viaţa mea...

image

Vom vedea ce va fi... Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Sunt foarte obosită acum. Uraţi-mi vise frumoase!!!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de vedeta, care îşi ţine admiratorii la curent cu tot ceea ce face în Thailanda, pentru că şi-a propus să ţină un adevărat jurnal de vacanţă.

Se pare că Anca Ţurcaşiu este foarte încântată de bucătăria din Thailanda, aşa că în fiecare zi se delectează cu câte un nou fel de mâncare, pregătit de localnici.

Anca Țurcașiu se va gospodări  singură în Thailanda, acolo  unde va lua “pulsul” orașelor
Anca Țurcașiu se va gospodări singură în Thailanda, acolo unde va lua “pulsul” orașelor

Şi saxofonistul Armin Nicoară e în ţările calde

Şi Armin Nicoară (25 ani), unul dintre cei mai în vogă saxofonisti de la noi, o ţine tot în vacanţe exotice, alături de superba sa soţie, Claudia Puican, care face furori cu vocea şi cu fizicul ei.

image

Dacă înainte de Crăciun, cei doi tineri soţi s-au relaxat 7 zile într-o vacanţă de lux în Seychelles, imediat după Anul Nou, când au terminat cu evenimentele, au plecat din nou spre ţările calde. Mai întâi au făcut o oprire în Austria, apoi au urmat două zile în Dubai, după care Maldive, acolo unde se întâlnesc şi cu naşii lor de cununie, artista Georgiana Lobonţ şi soţul ei.

Saxofonistul  Armin Nicoară  speră să devină  tată anul acesta
Saxofonistul Armin Nicoară speră să devină tată anul acesta

„Noi am avut evenimente foarte multe şi nu am reuşit să stăm deloc pe acasă. După Revelion, din 3 ianuarie, ne-am luat toată luna vacanţă. Am plecat întâi o săptămână la schi, în Austria, după aceea am ales împreună cu fratele meu, să facem un grup mai mare şi să plecăm cu toată formaţia, 10 zile în Dubai şi Maldive, pentru că nouă ne place cumva să fim aşa mai mulţi, să fie tot timpul distracţie, show, cum ne place nouă.”, ne-a mărturisit Armin Nicoară, care a intrat cu bani mulţi în buzunar la început de an şi speră să aibă un 2023 la fel de productiv.

Armin Nicoară și frumoasa lui soție,  Claudia Puican, se plimbă toată luna  ianuarie
Armin Nicoară și frumoasa lui soție, Claudia Puican, se plimbă toată luna ianuarie

Armin ne-a mărturisit şi ce dorinţă mai are: „Îmi doresc foarte mult să ajung la Survivor! Eu am probleme cu diabetul, dar aş semna şi pe propria răspundere să pot merge. Cred că aş face faţă 100%! Îmi doresc foarte tare să ajung acolo, când se va putea!”, spune artistul, care a fost diagnosticat cu diabet încă de la vârsta de 15 ani. 

O altă dorinţă a sa este aceea de a deveni tătic alături de frumoasa lui soţie, Claudia Puican. „Eu şi Claudia ne dorim foarte mult să avem un copil şi lucrăm la treaba asta!”, a mai adăugat tânărul saxofonist pentru Click!

Ce face Lidia Buble la Miami

„Am început anul cum nu se putea mai bine, cu mult așteptata reîntoarcere în Miami. Sunt aici pentru diverse motive, dar mă bucur, în primul rând, de vibe-ul acestui superb loc și oamenii atât de primitori și aparte de ce văd în general”, a declarat artista pentru Click!.

Lidia a început  anul 2023  cu o deplasare  în America
Lidia a început anul 2023 cu o deplasare în America

 „Traversez o perioadă extraordinar de frumoasă din punct de vedere profesional. Mi se întâmplă lucruri pe care mi le-am dorit din primii ani de carieră muzicală, am muncit pentru asta, încă o fac și sunt recunoscătoare pentru că voi începe o nouă etapă, la care am visat dintotdeauna. Eu mereu îmi spun că nimic nu este întâmplător și că Dumnezeu mă iubește foarte mult”, declară Lidia Buble. 

Lidia Buble a colaborat, de-a lungul carierei, cu nume importante din muzica internațională, pentru „Margarita” cu Descemer Bueno, „La Luna” cu Jay Maly și Costi, dar și „Por Amor” cu Mabel Yeah. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net