Jador a făcut show total la nunta lui Armin Nicoară cu celebra Claudia Puican!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Petrecere mare în lumea muzicii românești! Unul dintre regii saxofonului din Banat s-a căsătorit, civil și religios, cu aleasa inimii sale, Claudia Puican, după patru ani de relație. Contactat de reporterii Click! artistul ne-a dezvăluit că nici de data aceasta nu și-a dorit ca nuntașii prezenți la petrecere să le dea dar de nuntă. Au avut parte, însă, de o surpriză inedită: le-a fost adus Jador la marele eveniment.

Jador a făcut show la nunta lui Armin Nicoară!

Claudia Puican și Armin Nicoară au avut o nuntă ca în povești! Cei doi s-au cununat religios și civil pe data de 27 septembrie, după care au petrecut până în zorii zilei într-un local exclusivist din Timișoara, în prezența celor 130 de invitați, dar și a celor șapte perechi de nași.

Cei doi artiști au mai avut o nuntă, mai restrânsă, în această vară, în Turcia, unde atunci le-a fost nașă doar Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș. Contactat de Click!, Armin Nicoară a declarat în exclusivitate faptul că nici până în prezent nu știe câți bani s-au strâns la nuntă, căci nu s-a dorit, dar s-a dat.

Citește și: Infracțiune în casa lui Jador! Manelistul este pregătit de război: «Să-ți fie rușine când mă vezi de acum»

„Petrecerea a ținut până la cinci dimineața. A fost ceva de poveste, ceva frumos, la care eu și Claudia am visat de mici! L-am avut ca surpriză, din partea celor dragi, pe Jador, a mai cântat și Puiu Codreanu, a mai cântat o formație din Serbia. A fost ceva frumos, am avut o atmosferă de poveste pe ringul de dans.

În legătură cu banii strânși de la nuntă...noi când am făcut nunta în Turcia nu am vrut dar la masă. Acum, din nou, atât eu, cât și Claudia nu am dorit dar la masă, însă cei de la sală mi-au zis să punem cutia de dar pe masă undeva unde se pune.

Acum, lumea bineînțeles că nu s-a abținut și tot a venit cu plicuri, am încercat să îi refuz, dar după s-au dus pe la maică-mea, s-au mai dus pe la Claudia, Claudia tot așa nu a vrut nici ea și i-a trimis la mama cu plicul cu bani. Până la urmă, le-au cerut celor de la sală să pună în cutie, iar banii care s-au adunat nu am stat să văd câți s-au strâns, câți s-au adunat, ce cheltuieli au avut.”, a declarat Armin Nicoară, pentru Click!.

Iată și: Imagini de senzație din casa Georgianei Lobonț!

Armin Nicoară și Claudia Puican, relație cu scântei: „L-am prins cu mâța în sac”

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut o relație încercată de destin! Cele două vedete nu s-au ferit să își arate problemele de cuplu în public. Așa că am văzut cu toții de câte ori s-au certat și s-au împăcat în fața camerelor de filmat. Unele discuții aprinse începeau de la faptul că saxofonistului îi cam fugeau ochii după alte domnișoare sexy.

„L-am prins cu mâța în sac, Armin face prostioare. Știți că el are multe colaborări și cu alte cântărețe. Acum ce pot să-i fac? A fost certat de mine. I-am spus să nu mă mai facă de mirul lumii când mergem la televizor, că iar explodează presa”, spunea Claudia Puican, într-un reallity show pe care cei doi îl aveau în cadrul postului Antena Stars. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net