Infracțiune în casa lui Jador! Manelistul este pregătit de război: «Să-ți fie rușine când mă vezi de acum»

Jador le-a transmis fanilor săi un mesaj special în care vorbește despre momentele cumplite pe care le-a petrecut chiar în propria casă, unde a fost lăsat fără o bună parte din banii săi. 

Cântărețul de manele a susținut că acesta este la curent cu toate informațiilor și știe cine a dat buzna în casa lui și cine i-a furat banii, nefiind la primul eveniment de acest tip din viața lui. Chiar și așa, manelistul a făcut public și sursa banilor - nu erau banii lui, ci ai surorii sale. Oricum, suma nu este deloc mică. 

Vezi și: Şi bărbaţii din showbiz trec pe la estetician. Ce intervenții și-au făcut Culiță, Jador și Vlad Gherman

Banii îi aparțineau surorii lui Jador

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți.”, a fost mesajul manelistului.

Citește și: Jador se întoarce în băncile facultății! Artistul ia în calcul și doctoratul!

Am putea spune că hoții i-au luat în vedere pe cântăreți, deoarece Jador împarte aceeași soartă ca prietenul său, Culiță Sterp, care a fost jefuit în urmă cu câteva săptămâni. 

Totuși, este o diferență între cele două cazuri. Jador cunoaște cine este hoțul, iar persoana în cauză nu este la prima escapadă de acest tip, chiar dacă manelistul l-a ajutat pe respectiv de câte ori a avut nevoie cu bani.

Urmărește și: Jador îl atacă pe Dominic Fritz, după ce i-a fost anulat concertul de la Filarmonica Timișoarei: «Eu am încercat să-mi depășesc condiția»

Bineînțeles, secțiunea de comentarii de la videoclipul lui Jador nu putea să rămână fără un potențial suspect. Internauții s-au grăbit să tragă concluzii, iar foarte multe nume importante din România au fost catalogate drept „făptași”. Astfel, secțiunea de comentarii îl prezintă pe Ovidiu Neveu. 

Oricum, Jador a precizat că banii pe care individul i-a furat sunt foarte importanți, deoarece aparțin surorii lui. De data asta, Jador nu are în plan să treacă peste cele întâmplate, deoarece știe foarte bine cât de mult a muncit sora lui pentru acei bani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
plante 1 jpeg
balasoiu fb jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg