Infracțiune în casa lui Jador! Manelistul este pregătit de război: «Să-ți fie rușine când mă vezi de acum»

Jador le-a transmis fanilor săi un mesaj special în care vorbește despre momentele cumplite pe care le-a petrecut chiar în propria casă, unde a fost lăsat fără o bună parte din banii săi. 

Cântărețul de manele a susținut că acesta este la curent cu toate informațiilor și știe cine a dat buzna în casa lui și cine i-a furat banii, nefiind la primul eveniment de acest tip din viața lui. Chiar și așa, manelistul a făcut public și sursa banilor - nu erau banii lui, ci ai surorii sale. Oricum, suma nu este deloc mică. 

Vezi și: Şi bărbaţii din showbiz trec pe la estetician. Ce intervenții și-au făcut Culiță, Jador și Vlad Gherman

Banii îi aparțineau surorii lui Jador

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți.”, a fost mesajul manelistului.

Citește și: Jador se întoarce în băncile facultății! Artistul ia în calcul și doctoratul!

Am putea spune că hoții i-au luat în vedere pe cântăreți, deoarece Jador împarte aceeași soartă ca prietenul său, Culiță Sterp, care a fost jefuit în urmă cu câteva săptămâni. 

Totuși, este o diferență între cele două cazuri. Jador cunoaște cine este hoțul, iar persoana în cauză nu este la prima escapadă de acest tip, chiar dacă manelistul l-a ajutat pe respectiv de câte ori a avut nevoie cu bani.

Urmărește și: Jador îl atacă pe Dominic Fritz, după ce i-a fost anulat concertul de la Filarmonica Timișoarei: «Eu am încercat să-mi depășesc condiția»

Bineînțeles, secțiunea de comentarii de la videoclipul lui Jador nu putea să rămână fără un potențial suspect. Internauții s-au grăbit să tragă concluzii, iar foarte multe nume importante din România au fost catalogate drept „făptași”. Astfel, secțiunea de comentarii îl prezintă pe Ovidiu Neveu. 

Oricum, Jador a precizat că banii pe care individul i-a furat sunt foarte importanți, deoarece aparțin surorii lui. De data asta, Jador nu are în plan să treacă peste cele întâmplate, deoarece știe foarte bine cât de mult a muncit sora lui pentru acei bani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net