Şi bărbaţii din showbiz trec pe la estetician. Ce intervenții și-au făcut Culiță, Jador și Vlad Gherman

Ultima actualizare:

Câţiva artişti de la noi, cu păr rar, au trecut pragul cabinetelor de chirurgie estetică pentru a-şi face implant de păr. S-au dus din timp, adică la sfârşitul anului trecut, iar acum deja încep să se vadă rezultatele!

Jador și-a făcut transplant de păr, barbă și sprâncene
Jador și-a făcut transplant de păr, barbă și sprâncene

Fostul concurent de la „Puterea dragostei” şi „Survivor România”, Jador, a luat decizia de a face o schimbare de ordin fizic. Pentru că mai mulţi membri ai familiei s-au confruntat cu calviţia, manelistul a avut nevoie de ajutorul specialiştilor esteticieni şi intervenţia a avut loc în decembrie.

Culiță Sterp este încântat de rezultatele operației suferite acum un an și jumătate
Culiță Sterp este încântat de rezultatele operației suferite acum un an și jumătate

Ştiţi momentul ăla când faci dragoste cu una şi tu chiar nu simţi nimic? O laşi să-şi facă treaba acolo... Domnul Doctor Felix este cel mai şmecher. Acum pot să-mi fac în sfârşit o freză şmecheră”, a povestit fără perdea Jador, într-un InstaStory.

Jador, inspirat de «fratele» Culiţă

El nu s-a limitat doar la podoaba capilară, ci a vrut să-şi facă şi o barbă de revistă, şi sprâncene negre şi pronunţate. Inspiraţia i-a venit şi de la „fratele” lui de scenă şi suferinţă în jungla dominicană, Culiţă Sterp.

Culiță Sterp este încântat de rezultatele operației suferite acum un an și jumătate
Culiță Sterp este încântat de rezultatele operației suferite acum un an și jumătate

Acesta şi-a implantat 3.500 de fire aplicate în zona frontală în octombrie 2020 şi a povestit inclusiv în reality-show-ul Survivor, difuzat la Kanal D pe atunci, cât de greu i-a fost mai ales la capitolul igienă, fiind proaspăt operat.

Pentru că a stat în junglă peste patru luni, Culiţă nu s-a prezentat nici la controalele prevăzute de medicul său, dar până la urmă totul s-a terminat cu bine. „Pacientul” e foarte mulţumit!

Nicolae Dică s-a operat la Cluj

Şi Nicolae Dică a apelat la acelaşi medic pe care l-a ales şi Culiţă, dr. Mihai Motora. Fostul jucător al echipei naţionale de fotbal, în vârstă de 41 de ani, a mers la clinica din Cluj, specializată în transplantul de păr, la recomandarea unor prieteni.

Nicolae Dică, după operația suferită la clinica din Cluj
Nicolae Dică, după operația suferită la clinica din Cluj

La finalul lunii noiembrie, fostul antrenor de la FCSB a ajuns pe masa de operaţie, unde i-au fost transplantate în zonele cu probleme câteva mii de fire de păr. Medicul Mihai Motora şi echipa lui au avut nevoie de şase-şapte ore pentru această procedură ale cărei rezultate vor fi vizibile peste câteva luni, chiar un an.

Vlad Gherman, implant de păr la 28 de ani

Îndrăgitul actor din serialul „Adela” de la Antena 1 şi-a făcut şi el implant de păr la sfârşitul anului trecut, iar în luna ianuarie a împărtăşit momentul cu urmăritorii lui de pe Instagram.

Vlad Gherman și-a umplut „golurile” de la frunte
Vlad Gherman și-a umplut „golurile” de la frunte

Vlad Gherman a apelat la această intervenţie estetică, dorindu-şi să aibă din nou părul de altădată. În filmuleţul postat pe YouTube el a explicat cu lux de amănunte cum a decurs intervenţia, iar acum deja încep să se vadă efectele ei. Spre bucuria iubitei lui Oana Moşneagu, cu care joacă în acelaşi serial de succes.

Lui Ştefan Stan i-a reuşit abia al treilea implant

În anul 2014, Ştefan Stan şi-a făcut pentru prima dată implant de păr la o clinică din Bucureşti, însă rezultatul nu a fost cel la care îşi dorea să ajungă. Din acest motiv, primul câştigător al emisiunii „Vocea României”, de la PRO TV, a decis să repete experienţa, dar de data aceasta a analizat mai mult paleta de clinici specializate, precum şi medicii şi rezultatele acestora.

Citește și: Dorian Popa s-a tunat de 50.000 de euro! Câte operații estetice are artistul: cum arăta și arată acum

Ștefan Stan, alături de medicul Mihai Motora
Ștefan Stan, alături de medicul Mihai Motora

Eu nu am fost foarte mulţumit după primele intervenţii, părul mi-a căzut, bineînţeles, şi din cauze genetice, şi nu prea mai aveam aşa încredere în procedura asta, însă l-am întâlnit pe Mihai Motora de la Cluj, care acum îmi este şi prieten. El a ştiut ce fel de fire de păr să folosească, a verificat întâi calitatea şi evaluează apoi rezistenţa fiecărui fir în timp.

Am văzut cazurile rezolvate de el, pacienţi cu podoaba capilară deasă la mulţi ani după intervenţie. La mine, procedura a durat cam şapte ore, nu am simţit nimic, m-am uitat la filme în timp ce, în spatele meu, medicul şi echipa sa munceau de zor. De vreo şapte luni mi-am făcut procedura şi, după cum se poate vedea şi prin poze, am un păr foarte des şi creşte destul de repede. L-am tuns de câteva ori la o stilistă pricepută, pentru că e important şi să ştii să tunzi un păr realizat prin implantare”, ne-a spus Ştefan Stan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net