Cât a investit Ilinca Vandici în frumusețe: implant de sprâncene, de sâni, fațete și injecții pentru tinerețe

image
Ilinca Vandici, în 2008 și în 2021foto: arhivă personală

Din 2005, de când a debutat la TV, Ilinca Vandici a reușit să se păstreze în vârf și să aibă continuitate "pe sticlă". Știe că și imaginea contează, în acest domeniu, așa că pe lângă sport și dietă, vedeta Kanal D a apelat și la specialiștii în estetică. Și a recunosc fiecare intervenție pe care și-a făcut-o.

A împlinit de curând 35 de ani, are un băiețel de 4 ani, este soție și femeie de carieră. Ilinca Vandici reușește să le împace pe toate și să arate mereu impecabil, ca scoasă din cutie, cum s-ar spune. A vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a arăta bine, dar a recunoscut și intervențiile estetice la care a apelat. De cel puțin 3 ori pe săptămână face sport, are un stil alimentar bine definit, iar la capitolul schimbări fizice au intervenit și specialiștii.  

image
Ilinca Vandici în Zanzibar

În aprilie, anul acesta, pentru că și-a dorit sprâncene voluminoase, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil!" (Kanal D) a apelat la o celebră clinică, însă nu pentru micropigmentare, ci pentru ceva de durată: implantul de sprâncene. Procedura a costat 2.000 de euro, iar rezultatul este cel dorit. În 2018 și-a mărit bustul. Implantul mamar a costat-o 5.500 de euro. "Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic", a povestit pentru Click! în urmă cu patru ani. 

Ilinca Vandici și-a recunoscut toate intervențiile estetice

Intervenția de mărire a buzelor are un cost de 300 de euro, care poate crește în funcție de cantitatea de acid hialuronic folosită. Pentru ștergerea ridurilor de pe frunte, Ilinca a recunoscut că a folosit injecțiile cu botox, iar o intervenție minoră costă 200 de euro. Pentru a avea un zâmbet de reclamă, cu dinți perfect aliniați, aceasta a apelat la fațetele dentare. O singură fațetă dentară costă 500 de euro. „Deci am operația de implant mamar și botoxul din frunte și acidul hialuronic din buze”, povestea Ilinca, în mediul online, într-o discuție legată de intervențiile estetice.

Citește și:

INTERVIU Ilinca Vandici, totul despre aventura din Zanzibar. 15 întrebări și răspunsuri despre viața ei din spatele micului ecran

„Bravo, ai stil! Celebrities” revine cu al șaptelea sezon, în această toamnă!

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
Atac într-un birou de recrutare din Siberia / Foto Captură Video / Twitter
plaja nudisti nudism foto shutterstock
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg