Culi╚Ť─â Sterp, de la Survivor, direct la doctor. Ce tratament ╚Öi-a f─âcut Faimosul

8 iunie 2021
image
Culi╚Ť─â ╚Öi-a f─âcut un tratament capilarfoto: Facebook

Culi╚Ť─â Sterp ├«╚Öi pune via╚Ťa ├«n ordine dup─â ce a p─âr─âsit Survivor Rom├ónia de dragul iubitei sale, Daniela, care ├«l va face t─âtic. Pe l├óng─â preg─âtirile pentru na╚Öterea fiului s─âu, solistul are grij─â ╚Öi de el.

Culi╚Ť─â Sterp a apelat la o interven╚Ťie de transplant de p─âr ├«n urm─â cu un ╚Öapte luni. ├Än octombrie 2020, artistul ╚Öi-a acoperit zonele de chelie la medicul Mihai Motora, iar trei luni mai t├órziu acesta a plecat ├«n competi╚Ťia de la "Survivor" (Kanal D). Specialistul i-a spus c─â dup─â opera╚Ťie trebuie s─â aib─â grij─â de podoab─â sa capilar─â pentru c─â, ├«n principiu, reu╚Öita se bazeaz─â pe o igien─â bun─â. Din p─âcate, condi╚Ťiile din Republica Dominican─â nu i-au permis acest lucru, iar Culi╚Ť─â s-a sp─âlat cu ap─â din mare, f─âr─â ╚Öampon.

image
Culi╚Ť─â Sterp are un transplant de p─âr, de care trebuie s─â se ├«ngrijeasc─âfoto: Facebook

"Eu nu mi-am luat ╚Öampon la mine, de╚Öi aveam voie. Am zis s─â respect condi╚Ťiile ╚Öi s─â fiu fair-play fa╚Ť─â de to╚Ťi. M-am sp─âlat doar cu apa din mare ╚Öi nu a fost prea bine. Am fost ieri la domnul doctor Mihai Motora sa ├«mi fac─â un tratament PRP pentru regenerarea p─ârului ╚Öi m─â simt foarte bine", ne-a spus Culi╚Ť─â Sterp. Acesta ╚Öi-a f─âcut un tratament PRP care ├«l ajut─â la regenerarea podoabei capilare. PRP sau mezoterapia scalpului se bazeaz─â pe o solutie concentrat─â, produs─â din s├óngele pacientului, bogat─â ├«n trombocite, care stimuleaz─â vindecarea ╚Öi regenerarea ╚Ťesuturilor ├«n care este injectat─â.

Citește și:

INTERVIU Culi╚Ť─â, dezv─âluiri emo╚Ťionante despre rela╚Ťia cu Daniela. Cu cine va r─âm├óne prieten dup─â Survivor

SURVIVOR 2021 Surpriz─â colosal─â pentru Culi╚Ť─â Sterp. Cum l-a anun╚Ťat iubita c─â va avea b─âiat, de╚Öi ini╚Ťial ╚Ötia c─â e feti╚Ť─â

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg