Dorian Popa s-a tunat de 50.000 de euro! Câte operații estetice are artistul: cum arăta și arată acum

7 ianuarie 2022

De-a lungul timpului,  cântărețul și-a făcut o serie de intervenții estetice care i-au schimbat fizionomia. Implant de păr, fațete dentare, operație la nas, acid în buze pentru volum, botox în ridurile de pe frunte și de la colțul ochiului, contur pentru mandibulă.

dorian popa png
Dorian Popa. Sursa foto: Instagram

Transformarea lui Dorian pOPA a costat peste 50.000 de euro

A intrat în categoria metrosexualilor cu brio. Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai frumos din țară? Și răspunsul este, evident, Dorian Popa. Este cunoscut pentru atenția pe care o acordă imaginii sale, este un împătimit al sălilor de fitness, dar și un abonat al clinicilor și saloanelor estetice. Nu este zi în care cântărețul să nu posteze vreun video cu mușchii pe care și-i încordează la sală sau în baie.

Dorian Popa are două implanturi de păr și de barbă. Prima dată a apelat la medic în 2016, apoi în 2020. Părul din zona frontală i-a căzut și a mai fost nevoie de încă un implant in zona respectivă pe care l-a făcut la 4 ani distanță. Prima dată i s-au implantat 4.000 de fire de păr și a durat 7 ore, a doua intervenție a durat patru ore. 

„Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic... o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a spus Dorian Popa pe InstaStory!

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png

În 2017, Dorian Popa și-a pus fațete pe toți dinții. O procedură stomatologică destul de scumpă, având în vedere că prețul unei singure fațete este între 300 și 600 de euro, în funcție de clinică. Se pare că în timp acestea s-a dezlipit și i-au mai căzut, așa că anul trecut, în 2021, a trecut din noi pe la dentist pentru a-și pune altele, mai mari și mai albe. Tot anul trecut, la final de septembrie, el și-a făcut și o rinoplastie, o operație estetică la nas.

„Am făcut duș doar până la gât, nasul este bine și el, am dormit un pic mai greu, e drept, din cauza faptului că am respirat pe gură (...). E un pic mai greu cu înghițitul, dar eu zic că ăsta a fost greul! Mâine scoatem tuburile”, spunea el. Și tot anul trecut și-a făcut mai multe intervenții non invazive la față. Ridurile din zona ochilor, cele de pe frunte au dispărut, însă el și-a mărit și buzele cu acid hialuronic și și-a conturat linia mandibulară, ca să fie mai masculin.

„În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis doctorul estetician. „O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum", a spus Dorian Popa. Totalul acestor intervenții ar fi de peste 40.000 de euro, însă cel mai sigur acestea au fost realizate în sistem barter. 

Așadar, Dorian Popa are: 2 implanturi de păr, 2 intervenții de fațete, rinoplastie, acid în buze și botox la frunte și conturarea mandibulei. Toate însumează peste 50.000 de euro.

stanga
dreapta
dorian popa jpg jpeg
dorian popa caine imbracat JPG
dorian popa jpg jpeg
dorian popa masina JPG
dorian popa bile JPG
2 dorian popa 1 jpeg
dorian popa JPG
dorian popa caine JPG
dorian popa piscina JPG
dorian popa 5 jpeg
dorian popa caini JPG
dorian popa jpeg
dorian popa la maruta jpeg
dorian popa chelutu png
dorian popa 2 jpeg
dorian popa babs jpeg
tavi colen dorian popa png
dorian popa animal print JPG
dorian popa png
dorian popa 3 jpeg
4 dorian popa masina 1 0 jpeg
dorian popa jpeg
dorian popa masina jpg
dorian popa jpeg
cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png