Dorian Popa s-a tunat de 50.000 de euro! Câte operații estetice are artistul: cum arăta și arată acum

Ultima actualizare:

De-a lungul timpului,  cântărețul și-a făcut o serie de intervenții estetice care i-au schimbat fizionomia. Implant de păr, fațete dentare, operație la nas, acid în buze pentru volum, botox în ridurile de pe frunte și de la colțul ochiului, contur pentru mandibulă.

Dorian Popa. Sursa foto: Instagram
Dorian Popa. Sursa foto: Instagram

Transformarea lui Dorian pOPA a costat peste 50.000 de euro

A intrat în categoria metrosexualilor cu brio. Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai frumos din țară? Și răspunsul este, evident, Dorian Popa. Este cunoscut pentru atenția pe care o acordă imaginii sale, este un împătimit al sălilor de fitness, dar și un abonat al clinicilor și saloanelor estetice. Nu este zi în care cântărețul să nu posteze vreun video cu mușchii pe care și-i încordează la sală sau în baie.

Dorian Popa are două implanturi de păr și de barbă. Prima dată a apelat la medic în 2016, apoi în 2020. Părul din zona frontală i-a căzut și a mai fost nevoie de încă un implant in zona respectivă pe care l-a făcut la 4 ani distanță. Prima dată i s-au implantat 4.000 de fire de păr și a durat 7 ore, a doua intervenție a durat patru ore. 

„Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic... o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a spus Dorian Popa pe InstaStory!

În 2017, Dorian Popa și-a pus fațete pe toți dinții. O procedură stomatologică destul de scumpă, având în vedere că prețul unei singure fațete este între 300 și 600 de euro, în funcție de clinică. Se pare că în timp acestea s-a dezlipit și i-au mai căzut, așa că anul trecut, în 2021, a trecut din noi pe la dentist pentru a-și pune altele, mai mari și mai albe. Tot anul trecut, la final de septembrie, el și-a făcut și o rinoplastie, o operație estetică la nas.

„Am făcut duș doar până la gât, nasul este bine și el, am dormit un pic mai greu, e drept, din cauza faptului că am respirat pe gură (...). E un pic mai greu cu înghițitul, dar eu zic că ăsta a fost greul! Mâine scoatem tuburile”, spunea el. Și tot anul trecut și-a făcut mai multe intervenții non invazive la față. Ridurile din zona ochilor, cele de pe frunte au dispărut, însă el și-a mărit și buzele cu acid hialuronic și și-a conturat linia mandibulară, ca să fie mai masculin.

„În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis doctorul estetician. „O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum", a spus Dorian Popa. Totalul acestor intervenții ar fi de peste 40.000 de euro, însă cel mai sigur acestea au fost realizate în sistem barter. 

Așadar, Dorian Popa are: 2 implanturi de păr, 2 intervenții de fațete, rinoplastie, acid în buze și botox la frunte și conturarea mandibulei. Toate însumează peste 50.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net