Jador se întoarce în băncile facultății! Artistul ia în calcul și doctoratul!

Jador, în vârstă de 27 de ani, traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și personal. Artistul a dat fanilor o veste neașteptată. Nu! Nu are legătură cu lansarea unei noi melodii! 

Jador are planuri mari
Jador are planuri mari

Jador a decis să revină pe băncile facultății pentru a-și termina studiile pe care le-a lăsat pe plan secund atunci când numele său a început să devină cunoscut de o țară întreagă.

 „Am o super veste pentru voi. La anul o să fiu și eu student la Academia de Studii Economice din București, la secțiunea comunicare. O să dau disertația. O să fac o singură materie tot anul. Nu am mai apucat să termin masterul, că m-a luat celebritatea prin surprindere. Mai am un singur obiect.”, a povestit Jador fanilor. 

Citește și: Jador a ajuns în cabinetul medicului estetician 

Mai mult decât atât, artistul le-a cerut părerea celor care îl urmăresc și i-a întrebat dacă merită să facă și doctoratul la un moment dat. Pare-se că setea pentru studiu este puternică, iar Jador nu vrea să renunțe la planurile pe care le are. 

„Nu știu daca merită sa mai fac si doctoratul. Poate pare comic, pare altfel decât sunt, de fapt. Sunt și așa și așa. Credeți că ar fi bine să fac și doctoratul? Sunt foarte emoționat. Aștept părerile voastre, vă rog!”, le-a transmis Jador fanilor. 

Vezi și: Jador a fost umilit la spălătorie

Jador a avut o copilărie dificilă 

Jador este cunoscut pentru melodiile sale, dar și pentru sinceritatea cu care răspunde chiar și celor mai delicate întrebări pe care le primește.

Astfel, Jador nu a avut nici cea mai mică reținere în a dezvălui faptul că nu a avut o copilările foarte fericită, iar lipsurile materiale nu i-au fost deloc străine. jador a mărturisit că a dormit chiar și pe scânduri și s-a bucurat enorm atunci când și-a putut achiziționa propriul pat, așa cum și-l dorea, la vârsta de 27 de ani.

Ar putea să te intereseze: Jador, în război cu primarul Timișoarei 

Solistul este foarte activ pe Instagram, iar imaginile pe care le distribuie sunt apreciate de zeci de mii de persoane, Jador fiind foarte apreciat. Artistul nu are rețineri și adesea distribuie imagini în care apare la bustul gol și își etalează abdomenul. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net