Jador, pe perfuzii chiar în noaptea de Înviere. Ce a pățit cântărețul

Jador și-a pus comunitatea pe jar chiar în noaptea de Înviere, în urma publicării mai multor imagini în care apare întins în pat, cu perfuzia la mână. Se pare că așa și-a petrecut cântărețul seara de Paște, în urma unor probleme de sănătate. Iată imaginile!

Jador, pe perfuzii chiar în noaptea de Înviere Foto: Instagram
Jador, pe perfuzii chiar în noaptea de Înviere Foto: Instagram

În loc să se pregătească pentru a sărbători Paștele în famile, chiar în noaptea de Înviere, Jador a fost luat prin surprindere de câteva probleme de sănătate, care l-au făcut să apeleze la ajutorul medicilor.

Jador, pe perfuzii chiar în noaptea de Înviere

Cântărețul nu s-a simțit deloc bine, așadar la scurt timp acesta s-a afișat pe rețelele de socializare cu perfuzia la mână, chiar cu câteva ore înainte de Paște.

Imaginile publicate de Jador în apropierea miezului nopții, când toți credincioșii erau la Biserică pentru a lua Lumina Sfântă, i-a făcut pe admiratorii săi să se întrebe ce a pățit artistul, aceștia fiind îngrijorați cu privire la starea lui de sănătate. Cântărețul apărea stând întins în pat, cu perfuzia la mână, iar pe chip i se putea citi o stare de rău.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Jador, primele declarații după întoarcerea de la "Survivor": "Iubesc și sunt iubit"

Ce i s-a întâmplat cântărețului?

Deși a împărtășit cu admiratorii săi momentul nu tocmai plăcut prin care a trecut, Jador a fost destul de reținut în privința explicațiilor suplimentare. Acesta a ales să nu dezvăluie motivul din spatele problemelor sale de sănătate, care l-au țintuit la pat pentru o bună perioadă, chiar în noaptea Învierii.

Cu toate acestea, deși nu a deschis subiectul problemelor cu care se confruntă în aceaste momente, artistul a ținut să își liniștească, totuși, admiratorii.

Așadar, câteva ore mai târziu, Jador s-a pus pe picioare și s-a dus la biserică să ia lumină, semn că problemele de sănătate nu au fost atât de grave, fiind generate, cel mai probabil, de stres sau oboseală sau poate chiar și o mică răceală, cine știe. Din fericire, tratamentul prescris de medici și-a făcut efectul, iar acum Jador se simte mai bine.

Citește și: Jador a ajuns în cabinetul medicului estetician: «Nu e un moft, ci necesitate»

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net