INTERVIU EXCLUSIV Jador, primele declarații după întoarcerea de la "Survivor": "Iubesc și sunt iubit"

image

“A fost o provocare să trăiesc fără mâncare, fără lucrurile materiale cu care sunt obişnuit”, ne-a mărturisit cel mai controversat concurent de la “Survivor - România”, Remus Ionuţ Dumitrache, pe nume de scenă Jador (26 de ani). El ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Click! cum a simţit experienţa din jungla dominicană, ce planuri are în muzică şi-n iubire, dar şi despre colaborarea lui cu Moroşanu.

Click!: Te-ai întors din Republica Dominicană, de la “Survivor”. Cum te simţi?

Jador: Nu am avut timp să mă odihnesc... Am fost implicat în tot felul de proiecte. Nu prea mai am energie, dar lucrurile merg foarte bine. De când m-am întors am lucrat, am fost în studio să înregistrez, am avut filmări. Am slăbit foarte mult.

Click!: Ai mai accepta să pleci într-un reality-show de genul?

Jador: Da, pentru că este o provocare să trăiesc fără mâncare, fără lucruri materiale. Pot să trăiesc fără nimic, chiar sunt pregătit să fac asta oricând. Mâine? (n.r. râde)

Click!: Cum ai fost convins să pleci în această provocare? Nu ţi-a fost frică?

Jador: Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică...

Click!: De ce ţi-a fost cel mai frică în junglă?

Jador: În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România.

Click!: Cum ţi s-a părut experienţa acum, privind în urmă?

Jador: A fost o experienţă grea, din punct de vedere al condiţiilor din junglă. Per total, a fost o experienţă frumoasă, care pe mine ca om m-a ajutat foarte mult, m-a maturizat.

Click!: Cu cine vei păstra legătura după Survivor?

Jador: Cu absolut toţi concurenţii.

Click!: Ai lansat o piesă cu Moroşanu şi Lino Golden.

Jador: Da, este o piesă despre supravieţuire, forţă şi iubire. Se numeşte „Sunt o forţă” şi abia aştept să-mi spuneţi cum vi se pare.

Click!: Acum eşti îndrăgostit? Iubeşti şi eşti iubit?

Jador: Mereu am fost îndrăgostit. Iubesc o femeie şi sunt iubit.

Click!: Când ţi-a venit ideea de a te îndrepta spre o carieră muzicală?

Jador: Aveam 4, 5 ani. La mine în familie cânta toată lumea. Bunicul meu patern şi-a dat seama că am voce, nu ştiam să vorbesc, dar cântam. Mă trag din neam de muzicanţi. Mama mea cântă minunat.

Click!: Ai mai face televiziune? Ce loc ocupă acum muzica în viaţa ta?

Jador: Mi-ar plăcea să fac televiziune. Muzica ocupă primul lor în viaţa mea, alături de familie şi credinţă.

Click!: Care este relaţia cu părinţii tăi? Dar cu bunica?

Jador: Cea mai bună din lume. Mă iubesc şi îi iubesc foarte mult. Sunt foarte apropiat de bunicile mele, sunt prinţul lor de când mă ştiu. Sunt cel mai mare nepot, prima iubire care nu se uită niciodată.

Click!: Care a fost cea mai grea perioadă din viaţa ta?

Jador: În anul doi de facultate la ASE când s-au îmbolnăvit părinţii mei. Atunci am făcut foamea în adevăratul sens al cuvântului.

Jador şi Moroşanu au lansat piesa «Sunt o forță» 

image

La 6 ani de când a participat la reality-show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cătălin Moroșanu a lansat o nouă piesă și un videoclip. De data aceasta, împreună cu Jador, cu care a fost coleg la „Survivor România”, și cu Lino Golden.

Ideea s-ar părea că le-a venit în junglă și iată că au dus-o la bun sfârșit după ce au ieșit din concurs, ambii pe motive medicale. Piesa a fost lansată marți, la ora 12.00, și în primele 10 minute a avut peste 70.000 de vizualizări semn că era așteptată cu sufletul la gură de fanii celor doi.

Moroșanu are un pasaj în piesă care sună așa “Sunt supraviețuitor/ Toți vor în vârf, dar nu e așa ușor/ Dau modă la nivel de campion/ Bro, stai cuminte că tătuțu e beton”. Iar Jador cântă refrenul: “Sunt o forță, sunt o forță, ta ta ta/ Că-s pe trai, pe drum Versace/ Ți-ai dorit mașina mea/ Chiar și maică-ta mă place”.

Citește și: 

Surpriză de proporții la Survivor România! Jador a fost eliminat din competiție: “Sunt pregătit să fiu sărac oricând”

Survivor 2021. Jador, copilărie plină de lipsuri: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1"

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Alexandru Muraru/ Facebook
 Novak Djokovici a câştigat turneul ATP de la Tel Aviv FOTO AFP
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png