Jador, transformare incredibilă. Poza cu care "a stins" lumina pe Instagram

Jador e pe culmile succesului și în pandemie. Fostul Faimos de la Survivor este, în continuare, rege pe Youtube cu melodiile sale, dar a început să lucreze serios și la capitolul imagine. Cea mai nouă postare a lui, de pe Instagram, i-a uimit pe fani.

Așa arăta Jador anul trecut, la filmările Survivor
Așa arăta Jador anul trecut, la filmările Survivor

Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, are 27 de ani și este un cunoscut cânăreț de manele. Cei care nu ascultă acest gen muzical au avut ocazia să îl descopere și în altă ipostază, anul trecut, la concursul Surviror România, difuzat la acea vreme de Kanal D. 

Dacă în jungla Dominicană s-a tot plâns de foame și a avut și tot felul de probleme de sănătate, acum Jador parcă a renăscut. S-a transformat într-un devărat Mister Musculo, a devenit un pachet de mușchi și și-a aranjat și viața cu banii câștigați din muzică și televiziune. Solistul a publicat pe Instagram o imagine care i-a lăsat cu gura căscată pe cei peste 1,2 milioane de fani virtuali. Jador s-a pozat la bustul gol, etalându-și tatuajele de pe bicepși, dar și pătrățelele de pe abdomen. 

image

Aproape 30.000 de like-uri a adunat poza, iar fanii l-au felicitat că s-a reapucat de sală. Deși mulți ar crede că artistul trage tare de "fiare" doar pentru a arăta bine, solistul a dezvăluit, în trecut, care este adevăratul motiv pentru care face sport, și anume, grija pentru sănătate. "Fac sală pentru că mama și tata au fost bolnavi și am riscul foarte mare să mă îmbolnăvesc și eu. De cancer. Riscul e foarte mare și trăiesc o viață sănătoasă ca să nu mă duc de râpă”, a explicat Jador în cadrul emisiunii "Jador Adevărat", reality show-ul de la Antena Stars.

Jador și-a făcut implant de păr

La finele anului trecut, Jador și-a făcut și o intervenție estetică, pe care nu s-a ferit să o recunoacă. Solistul a decis să apeleze la ajutorul medicilor pentru o procedură simplă, dar care contează eborm pentru imaginea sa. Este vorba despre implantul de păr, intervenție la care au apelat și alți artiști autohtoni. „Rămânem chel și nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Încă nu sțiu cat ma duce operația, însă cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-au confruntat de mai mulți ani aproape toți membrii familiei mele", a declarat Jador.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net