Jador, transformare incredibilă. Poza cu care "a stins" lumina pe Instagram

23 ianuarie 2022

Jador e pe culmile succesului și în pandemie. Fostul Faimos de la Survivor este, în continuare, rege pe Youtube cu melodiile sale, dar a început să lucreze serios și la capitolul imagine. Cea mai nouă postare a lui, de pe Instagram, i-a uimit pe fani.

3 jador survivor 1 1 jpeg
Așa arăta Jador anul trecut, la filmările Survivor

Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, are 27 de ani și este un cunoscut cânăreț de manele. Cei care nu ascultă acest gen muzical au avut ocazia să îl descopere și în altă ipostază, anul trecut, la concursul Surviror România, difuzat la acea vreme de Kanal D. 

Dacă în jungla Dominicană s-a tot plâns de foame și a avut și tot felul de probleme de sănătate, acum Jador parcă a renăscut. S-a transformat într-un devărat Mister Musculo, a devenit un pachet de mușchi și și-a aranjat și viața cu banii câștigați din muzică și televiziune. Solistul a publicat pe Instagram o imagine care i-a lăsat cu gura căscată pe cei peste 1,2 milioane de fani virtuali. Jador s-a pozat la bustul gol, etalându-și tatuajele de pe bicepși, dar și pătrățelele de pe abdomen. 

image

Aproape 30.000 de like-uri a adunat poza, iar fanii l-au felicitat că s-a reapucat de sală. Deși mulți ar crede că artistul trage tare de "fiare" doar pentru a arăta bine, solistul a dezvăluit, în trecut, care este adevăratul motiv pentru care face sport, și anume, grija pentru sănătate. "Fac sală pentru că mama și tata au fost bolnavi și am riscul foarte mare să mă îmbolnăvesc și eu. De cancer. Riscul e foarte mare și trăiesc o viață sănătoasă ca să nu mă duc de râpă”, a explicat Jador în cadrul emisiunii "Jador Adevărat", reality show-ul de la Antena Stars.

Jador și-a făcut implant de păr

La finele anului trecut, Jador și-a făcut și o intervenție estetică, pe care nu s-a ferit să o recunoacă. Solistul a decis să apeleze la ajutorul medicilor pentru o procedură simplă, dar care contează eborm pentru imaginea sa. Este vorba despre implantul de păr, intervenție la care au apelat și alți artiști autohtoni. „Rămânem chel și nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Încă nu sțiu cat ma duce operația, însă cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-au confruntat de mai mulți ani aproape toți membrii familiei mele", a declarat Jador.

stanga
dreapta
jador1 png
jador2 png
jador 3 png
jador4 png
jador balcon jpeg
1 jador si catalin morosanu 1 jpeg
jador la survivor romania 1 jpeg
jador jpeg
jador piscina ceas 1 jpeg
cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png
delia