SURVIVOR 2021 Momentul accidentării lui Jador, greu de privit: "Aoleu, dacă mă vede mama, plânge". Medicul l-a scos de pe traseu

Ultima actualizare:

    Jador a urlat ca din gură de șarpefoto: Kanal D
Jador a urlat ca din gură de șarpefoto: Kanal D

Clipe de teroare a trăit Jador la Survivor, în ediția difuzată vineri, 5 martie, la Kanal D. Faimosul s-a accidentat grav pe traseu, iar medicul i-a interzis să continue. Solistul urla de durere, pe jos, în timp ce rivalul Musty, de la Războinici, striga: "E un film!"

În duelul cu Marius Crăciun, din proba pentru imunitate, Jador a văzut negru în fața ochilor. S-a accidentat grav la genunchi, la o aterizare greșită în apă, și a urlat ca din gură de șarpe. Medicul a intervenit imediat pentru a-l consulta pe Faimos. „Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(...) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă", a spus Jador, după ce doctorul i-a interzis să mai intre pe traseu.

Proba sportivă a fost câștigată de Războinici, cu scorul de 10 la 6, obținând prima imunitate a săptămânii, dar și provizii.

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net