Cici (ex Sistem) îi desființează pe nea Mărin, Ruby și Jador: „Mi-ați făcut Maramureșul de râs”

6 ianuarie 2022

Cici ex Sistem s-a dezlănțuit, după ce a văzut emisiunea  Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, de la Antena 1, unde mai multe vedete fac show total.

cici png

Nea Mărin face audiențe cu show-ul de la Antenă, unde, anul acesta, a chemat ajutoare de nădejde. Liviu Vârciu nu putea lipsi din peisaj, însă Ruby, Lino Golden și Jador au întreținut atmosfera. Așa cum bine ne-a obișnuit, gazda emisiunii îi atenționează nu doar cu vorba, ci și cu boata pe cei aflați în emisiune. De cele mai multe ori, nea Mărin a avut meciuri cu Jador, pe care l-a și pălmuit în mașină, într-una dintre emisiuni, spre amuzamentul celorlalți.

stanga
dreapta
2 jador plange bula copy jpeg
jador 0 jpeg
jador bogdan mocanu jpeg
jador jpeg
nea marin
nea marin albac jpg
nea marin si liviu varciu
nea marin varciu jpg
nea marin botiza jpg
nea marin pe scena jpg
nea marin si liviu varciu
nea marin
nea marin alex nepot jpeg
nea marin varciu jpg
liviu varciu anda calin png
1 liviu varciu 1 0 jpeg

După ce a urmărit show-ul de la Antenă și balamucul făcut de vedete, Ciprian Rogojan, alias Cici ex Sistem, a făcut comentarii acide, fiind deranjat de atitudinea celor din emisiune în Maramureș, considerând că totul este făcut ca să denigreze imaginea zonei pitorești în care au avut loc filmările, nicidecum în promovarea valorilor românești. Fire tradițională și susținător de patrie, Ciprian Rogojan este de părere că întregul scenariu este de proastă calitate, că personajele nu aduc cinste țării, mai ales zonei în care a trăit și că toată emisiunea este un circ total.

„Îmi faceți Maramuresul de rușine. Sunteți nedemni să vizitați Maramureșul!”, este mesajul lui Ciprian Rogojan, cunoscut drept Cici ex Sistem.

image
Cici ex Sistem

Emisiunea lui nea Mărin face show de 7 ani

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! este o emisiune de divertisment, menită să atragă bucuria, simpatia și amuzamentul telespectatorilor. De-a lungul anilor, mai multe vedete au participat la show, demonstrând că se pricep și la treburile gospodărești, cu tradiție, așa cum se procedează în anumite zone ale țării. Emisiunea Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! este difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

„De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, spune nea Mărin. „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”, a mai continuat gazda emisiunii, la începutul sezonului, la Antenă.

Nea Mărin se află în Botiza (județul Maramureș), împreună cu Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg