Theo Rose, super cadou de ziua ei: "Am plâns pentru că, în sfârșit, mi-am permis să-mi iau mașină"

Ultima actualizare:

    Theo Rosefoto: Facebook
Theo Rosefoto: Facebook

Simpatica solistă, care face parte și din echipa "Vorbește lumea" (PRO TV), și-a făcut un super cadou înainte de ziua ei. Theo Rose va împlini 24 de ani pe 8 august, iar iubitul ei, Alex, nepotul lui nea Mărin, a contribuit la surpriză.

Theo Rose, pe numele ei adevărat Theodora Diaconu, ne-a spus povestea cadoului mult visat: o mașină nou-nouță. "Mi-am cumpărat-o din banii mei. Avea fundă pentru că a ajuns mai devreme decât mă așteptăm, Alex mi-a făcut o surpriză și a rezolvat cu cei de la reprezentanță să o pot avea mai devreme, pentru că din ce vorbisem cu cei de acolo puteam intra în posesia mașinii peste vreo două săptămâni. Și a rezolvat cu ei să mi-o aducă mai devreme, a venit cu ea după mine și nu mă așteptăm la asta. E un Volvo XC 60, o mașină nouă, încăpătoare, e exact ce am nevoie pentru drumurile astea pe care le am de făcut la concerte. Oricum, mi-am dorit să fie SUV, pentru că nu-s pasionată de mașinile joase. Mi-am dorit siguranța asta, pe care ți-o oferă un SUV. E o mașină luată în leasing, nu e vreun avion apărut peste noapte. Am plâns nu că m-a surprins, ci că, în sfârșit, mi-am permis să-mi iau mașină", a spus Theo, exclusiv pentru Click!.


    Theo Rose și noua ei mașinăfoto: Tik Tok
Theo Rose și noua ei mașinăfoto: Tik Tok

Citește și:

Theo Rose, despre povestea de iubire cu nepotul lui Nea Marin: "Căsătoria a început să mă cam sperie"INTERVIU Theo Rose: "O perfuzie cu vitamine face bine din când în când". Noua vedetă de la PRO TV, luată pe sus de succes, la 23 de ani

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net