Jador, nemilos după despărțirea de Georgiana Elisei: «Nu o mai iubesc». Ce s-a întâmplat între cei doi

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști au tinerei generații. La doar 26 de ani, solistul are toate motivele să fie mândru datorită realizărilor sale. Are o carieră de succes și a strâns deja o avere considerabilă. Deși totul merge ca pe roate din punct de vedere profesional, Jador nu se simte pe deplin fericit. 

Jador și Georgiana nu iau în calcul posibilitatea împăcării
Jador și Georgiana nu iau în calcul posibilitatea împăcării

Jador a fost invitatul Roxanei Nemeș la podcastul pe care aceasta îl moderează. Artistul a vorbit despre prețul succesului și a declarat că uneori este deranjat atunci când citește titluri mincinoase despre viața sa personală. Este conștient că fiecare mișcare a sa este analizată de fani, iar speculațiile apar cu ușurință. 

Jador a discutat deschis și despre un subiect delicat. Despărțirea de prima sa iubită, Georgiana Elisei. Au avut o relație tumultoasă, cu multe despărțiti și împăcări, însă Jador este hotărât să nu-i mai acorde o nouă șansă, după cum a declarat. 

În ciuda faptului că o consideră o femeie extraordinară din multe puncte de vedere, Jador susține că o relație de lungă durată nu mai este posibilă lângă cea pe care o considera iubirea vieții sale. Jador i-a povestit Roxanei Nemeș că toate melodiile de dragoste pe care le-a scris până în prezent i-au fost dedicate Georgianei. 

Jador nu-și mai dorește o relație cu Georgiana

"Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine. Că tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o din nou, m-aș da iar la ea. Oficial sunt singur!”, a declarat Jador. 

Recent, Jador a intrat în atenția oamenilor legii după ce și-a parcat mașina neregulamentat. Vehiculul solistului a fost ridicat, iar Jador a fost nevoit să plăteascp o amendă de 1.000 de lei pentru fapta sa. 

Jador a devenit cunoscut de către public după ce a participat la emisiunea "Puterea Dragostei" de la KanalD. S-a lansat în industria muzicii, iar melodiile sale au fost foarte bine primite de către public. După participarea la "Ferma Vedetelor" a reușit să strângă banii necesari pentru a-și cumpăra un penthouse de vise. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net