Jador, nemilos după despărțirea de Georgiana Elisei: «Nu o mai iubesc». Ce s-a întâmplat între cei doi

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști au tinerei generații. La doar 26 de ani, solistul are toate motivele să fie mândru datorită realizărilor sale. Are o carieră de succes și a strâns deja o avere considerabilă. Deși totul merge ca pe roate din punct de vedere profesional, Jador nu se simte pe deplin fericit. 

image
Jador și Georgiana nu iau în calcul posibilitatea împăcării

Jador a fost invitatul Roxanei Nemeș la podcastul pe care aceasta îl moderează. Artistul a vorbit despre prețul succesului și a declarat că uneori este deranjat atunci când citește titluri mincinoase despre viața sa personală. Este conștient că fiecare mișcare a sa este analizată de fani, iar speculațiile apar cu ușurință. 

Jador a discutat deschis și despre un subiect delicat. Despărțirea de prima sa iubită, Georgiana Elisei. Au avut o relație tumultoasă, cu multe despărțiti și împăcări, însă Jador este hotărât să nu-i mai acorde o nouă șansă, după cum a declarat. 

În ciuda faptului că o consideră o femeie extraordinară din multe puncte de vedere, Jador susține că o relație de lungă durată nu mai este posibilă lângă cea pe care o considera iubirea vieții sale. Jador i-a povestit Roxanei Nemeș că toate melodiile de dragoste pe care le-a scris până în prezent i-au fost dedicate Georgianei. 

Jador nu-și mai dorește o relație cu Georgiana

"Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine. Că tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o din nou, m-aș da iar la ea. Oficial sunt singur!”, a declarat Jador. 

Recent, Jador a intrat în atenția oamenilor legii după ce și-a parcat mașina neregulamentat. Vehiculul solistului a fost ridicat, iar Jador a fost nevoit să plăteascp o amendă de 1.000 de lei pentru fapta sa. 

Jador a devenit cunoscut de către public după ce a participat la emisiunea "Puterea Dragostei" de la KanalD. S-a lansat în industria muzicii, iar melodiile sale au fost foarte bine primite de către public. După participarea la "Ferma Vedetelor" a reușit să strângă banii necesari pentru a-și cumpăra un penthouse de vise. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
camioane   shutterstock 1978869203 1 jpeg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png