Jador a ajuns la poliție, după ce și-a parcat mașina neregulamentar

Jador a ajuns la poliție din cauza că a parcat neregulamentar. Artistului i s-a ridicat mașina și i s-a dat o amendă pe măsură. 

jador jpeg
Jador a ajuns la poliție, după ce și-a parcat mașina neregulamentar

Jador, îndrăgitul cântăreț de manele, a făcut o gafă ce l-a lăsat temporar fără mașină și pentru care poliția l-a sancționat cu amendă. 

Artistul a parcat neregulamentar mașina într-un loc nepermis, motiv pentru care autoritățile s-au sesizat imediat și i-au ridicat autovehiculul. Jador a rămas fără mașină, motiv pentru care a fost nevoit să facă un drum până la poliție, pentru a o lua înapoi și pentru a plăti amenda aferentă. 

Impresarul lui Jador a dat mai multe detalii despre această întâmplare care, culmea, l-a amuzat pe artist. Manelistul a mers la secția de Poliție, a plătit amenda de 1.000 de lei și chiar a glumit cu oamenii legii pe seama evenimentului, dovadă că Jador nu-și pierde simțul umorului nici în astfel de situații.

A fost parcată puțin pe trecerea de pietoni și a ridicat-o. Am râs foarte mult și eu și el. Ne-am dus să o ridicăm, să o luăm înapoi acasă cu zâmbetul pe buze. Ne-am distrat, am mers frumos și am ridicat-o. Jador chiar râdea și cu oamenii de la Poliție”, a mărturisit Cosmin Isăilă, impresarul lui Jador, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Jador a absolvit o facultate de studii economice

Jador a avut o ascensiune extraodinară în lumea muzicii, el devenind în timp foarte scurt unul dintre cei mai ascultați cântăreți de manele de la noi din țară. Clipurile sale adună mii de vizualizări pe YouTube în timp record, de aceea el a fost supranumit "Regele trendingului". 

Chiar dacă pare că sucessul său s-ar fi întâmplat peste noapte, Jador a muncit foarte mult pentru a-și face talentul cunoscut. Muzica lui este nelipsită azi de la petreceri și a reușit să câștige respectul artiștilor de breaslă, atât dintre cei tineri, cât și dintre veteranii genului. 

Jador are 27 de ani, iar numele său din buletin este Remus Ionuț Dumitrache. El a ajuns pentru prima dată în atenția publicului șdupă ce a participat la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Deși Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internationale și a făcut chiar și un master în ”Studii economice, el a decis că adevărata sa pasiune este muzica. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png