Jador și-a cumpărat primul său pat la 27 de ani: «Am dormit și pe scânduri»

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din peisajul muzical autohton. La 27 de ani are tot ce și-ar putea dori din punct de vedere material: o casă frumoasă, un bolid de lux și un venit considerabil. Recent însă a făcut o achiziție care l-a făcut foarte fericit! 

jador
Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști Sursă foto: Instagram Jador

Jador a făcut furori la Survivor anul trecut, iar cu banii pe care i-a câștigat în urma consursului și-a cumpărat un penthouse impresionant.

image
Jador este foarte fericit datortită noii achiziții, un pat Sursă foto: Captură video

Zilele trecute, artistul s-a lăudat pe contul personal de Instagram cu o nouă achiziție, cu care i-a surprins pe admiratorii săi. Nu este vorba despre un bolid de lux sau despre ceva costisitor, ci despre un pat.

Mai exact, primul pat al lui Jador. Artistul s-a confesta fanilor și le-a mărturisit că până la vârsta de 27 de ani nu a avut propriul pat, ci a dormit în cel al mamei sale, care avea o saltea extrem de dură și care i se părea extrem de inconfortabilă. 

Am 27 de ani acuș. Ideea e că am dormit pe patul lui mama, până acum, care era un pat foarte nasol, am dormit și pe scânduri... Eu, acum, în garsoniera asta, ce credeți? Mi-am luat pat! Ăsta e primul meu pat! Uitați, măi, ce pat am! Mi-am luat pat!”, a spus Jador pe Instagram.

Jador se ține de glume la "Poftiți pe la noi", spre disperarea lui Nea Marin 

Jador se ține numai de glume în cadrul emisiunii, iar Nea Marin este nemulțumit de faptul că artistul pare să pună distracția pe primul loc, nu sarcinile pe care el i le trasează cu seriozitate. Însă, de fiecare dată, Jador găsește o cale de a-l îmbuna pe Nea Marin, iar la sfârșitul unei zile de filmări totul este dat uitării!

Simpaticul Nea Marin are un mod inedit de a-și manifesta afecțiunea. Sunt cunoscute disputele și împăcările pe care le-a avut cu Liviu Vârciu. În acest sezon al emisiunii "Poftiți pe la noi" cel care nu scapă de "cuvintele dulci" și palmele oferite mai mult sau mai puțin în joacă este solistul Jador.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
horoscop ( FOTO pixabay )
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
Papa Francisc şi Vladimir Putin
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png