Jador, prins cu o brunetă, după ce anunțase împăcarea cu Georgiana

Ultima actualizare:

Jador, celebrul solist de manele, pe care l-ați văzut anul trecut și la Survivor România, nu are liniște în plan amoros, deși în carieră îi merg toate strună. Doar ce se împăcase cu Georgiana Elisei, femeia care părea aleasa lui, că a și fost surprins cu o brunetă, prin Brașov.

Jador
Jador

Împăcări, despărțiri, lacrimi, scrisori de dragoste. Acestea su fost ingredientele relației dintre Jador (Ionuţ Remus Dumitrache) și Georgiana Elisei. Când totul părea să se așeze în viața manelistului, acesta anunțând recent că este bine cu Georgiana și că intenționează să își întemeieze o familie cu ea, iată că e contrazis de câteva imagini publicate de Spynews.ro.

Jador, la plimbare cu o brunetă misterioasă

În fotografii, Jador apare la plimbare prin Piața Sfatului, din Brașov, de braț cu o domnișoară brunetă, îmbrăcată cu geacă albă, fustă scurtă și încălțată cu cizme lungi. Par fericiți și relaxați. Până când solistul va spune cine e domnișoara, ne amintim de vorbele tatălui său, care spunea despre Jador că poate fi într-o zi cu o fată, iar a doua zi, cu alta. "Azi, Jador al meu poate fi cu Ioana, mâine cu Georgiana, poimâine cu Mădălina. Într-un fel e normal. Mai ales, vor sau nu fetele din viața lui, el a devenit o vedetă", declara Romeo Dumitrache.

Jador e ținut de braț de fata respectivă. Foto: Spynews.ro
Jador e ținut de braț de fata respectivă. Foto: Spynews.ro

Jador: "Georgiana este iubirea vieţii mele"

Relația dintre Jador și Georgiana  Elisei a fost mereu cu suișuri și coborâșuri. Anul trecut, după Survivor, era decis să își întemeieze o familie cu frumoasa șatenă,care l-a sprijinit chiar şi atunci când solistul a hotărât să meargă la “Puterea Dragostei”. Mai ales că aceasta l-a făcut să plângă, în Republica Dominicană, atunci când i-a trimis o scrisoare emoționantă. 

Jador a recunoscut, în mai multe interviuri, că Georgiana a fost singura femeie pe care a iubit-o vreodată, chiar dacă a mai avut şi alte relaţii. „Georgiana este iubirea vieţii mele. O s-o respect şi o s-o iubesc toată viaţa mea. Şi dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viaţa mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaşte de şase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea şi în 2016 ne-am despărţit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deşi eu mai aveam, ne despărţeam, apoi mă întorceam la ea”, spunea Jador.

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net