Survivor 2021. Faimoșii au plâns în hohote. Jador a urlat după ce a citit biletul de la fosta iubită: "Sunt un prost, cel mai mare ratat"

Ultima actualizare:

    Jador plânge după Georgiana
Jador plânge după Georgiana

Ediția de duminică a show-ului Survivor România 2021 a ascuțit rivalitatea dintre Faimoși și Războinici, pentru că proba sportivă a avut o miză uriașă pentru toți concurenții: mesaje de iubire de la iubiți sau soți. Premiul de Ziua Îndrăgostiților a fost câștigat de Faimoși, cu scorul de 10 la 8. Impecabilă pe traseu a fost Ana Porgras, care a adus și punctul victoriei. Declarațiile de dragoste de acasă au consemnat un moment extrem de emoținant în istoria concursului din Republica Dominicană.

Dorul de cei dragi i-a motivat pe Faimoși și pe Războinici în jocul de comunicare de la Survivor România 2021. Premiul a constat în mesaje scrise de la partenerii lor, așa că fiecare concurent a dat tot ce a putut pe traseu, pentru a aduce puncte echipei. Fosta gimnastă Ana Porgras a fost cea care i-a condus pe faimoși spre victorie, iar bucuria finală a fost copleșitoare. Culiță Sterp și-a dorit enorm să afle vești de la iubita însărcinată, iar Cătălin Moroșanu era nerăbdător să citească mesajele iubitei sale soții. Și nu doar ei.

Faimoșii au plâns în hohote când au citit mesajele partenerilor

Momentul în care Faimoșii au citit mesajele de dragoste a fost înecat în lacrimi. Culiță Sterp a plâns ca un copil, mesajul Danielei fiind plin de iubire, Elena Marin abia respira de emoție, citind mesajul de la iubitul ei, Andrei, iar Jador s-a tăvălit, urlând de necaz că s-a despărțit de femeia care îi trimisese mesajul. "Inimile noastre au rămas logosite pentru totdeauna", era scris în biletul lui Jador, semnat "prietena ta de suflet".


    Georgiana Elisei, iubita lui Jador
Georgiana Elisei, iubita lui Jador

Ce scria în biletul primit de Jador de la Georgiana

Jador și Georgiana au avut o relație de lungă durată, care s-a încheiat în 2016. De atunci, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt. Artistul a recunoscut, în mai multe interviuri, că Georgiana a fost singura femeie pe care a iubit-o vreodată, chiar dacă a mai avut și alte relații. „Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, spunea Jador.

"Inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna"

Iată ce i-a scris Georgiana de Ziua Îndrăgostiților! „Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas. Când ai plecat la Survivor, dar de acolo din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, i-a transmis Georgiana lui Jador.

Mihaela de la Războinici a părăsit Survivor România

Situație fără precedent la Survivor România 2021. Războinicii i-au nominalizat pentru eliminare pe Marilena și pe Alin Sălăjean însă, în urma voturilor telespectatorilor, cei doi s-au dovedit a fi publicului. În acest caz, aceștia nu au putut fi eliminați din competiție și au propus, la rândul lor, alți doi colegi pentru a părăsi competiția. Alături de ei, și Sorin, situat pe locul al treilea în preferințele publicului, a avut dreptul să facă și el o nominalizare din echipă. Astfel, la finalul serii, unul dintre cei trei noi nominalizați, Mihaela, Musty sau Albert, din echipa Războinicilor, a părăsit competiția Survivor România 2021, în urma voturilor publicului. Este vorba despre Mihaela. „Am fost cea mai puțin acomodată aici, colegii sunt foarte buni, își merită șansa cu desăvârșire. Este un show foarte greu, le mulțumesc colegilor pentru ajutor și pentru susținere, atâta cât a fost. Sper să câștige un Războinic de la noi”, a spus Mihaela.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net