Imagini de senzație din casa Georgianei Lobonț!

Prilej de mare sărbătoare înainte de Crăciun pentru Georgiana Lobonț! Cântăreața a dat mare petrecere în familie, în cinstea fiului ei Eduard, care a a împlinit patru anișori. Copiii s-au distrat și s-au jucat, iar părinții solistei au vărsat lacrimi de fericire când și-au auzit fiica cântând.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au doi copii, Eduard și Irina Maria Sursa: Instagram
Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au doi copii, Eduard și Irina Maria Sursa: Instagram

Cântăreața de muzică populară Georgiana Lobonț este o mamă împlinită și fericită! Înainte de Crăciun, solista a încins petrecerea la ea acasă. Cântăreața și-a a serbat cu mare fast băiețelul, pe micuțul Eduard Nicolas, care a împlinit patru anișori.

Copiii au avut parte de un party pe cinste cu persoanje din desene animate, tort, confetti și artificii. Bradul a fost și el împodobit de sărbătoare.

Pe lângă petrecerea pentru pitici, adulții au sărbătorit și ei cum se cuvine. S-au întins mesele pline ochi cu „porcării”, că doar tocmai s-au tăiat purceii, s-au cu cioncit ceșcuțele cu țuică, iar, la final, artista a făcut și o cântare.

Părinții Georgianei, prezenți și ei la petrecerea nepoțelului, au izbucnit în lacrimi de fericire când au auzit glasul de privighteoare al fiicei lor.

Georgiana Lobonț și-a sărbătorit băiețelul, Eduard  Nicholas (4 ani) Sursa Instagram
Georgiana Lobonț și-a sărbătorit băiețelul, Eduard Nicholas (4 ani) Sursa Instagram

"AM ÎNVĂȚAT SĂ FIU MAI BUNĂ, MAI CALMĂ"

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună mai peste tot, căci Rareș îi este impresar Georgianei încă de la debutul artistei în muzica populară. Au împreună doi copiil pe Eduard- Nicholas (în vârstă de de 4 ani) și Irina-Maria (de 3 anișori).

„Am învățat să fiu mai bună, mai calmă, mai înțeleaptă și mai responsabilă. Nu este ușor, mai apelăm la ajutoare. Este solicitant dar până acum am făcut față la tot. Eu cred că am reușit să depășim ușor acea perioadă în care tânjam după odihnă și eu și Rareș, soțul meu, pentru că ne trezeam noaptea foarte des la copiii. Avem zile în care îi luam cu noi pe la filmări și am văzut că le place în lumina reflectoarelor. M-aș bucura să îmi calce pe urme. Uneori îmi compun piesele stând cu ei. Mă inspiră foarte mult”, a declarat Georgiana, pentru fanatik.ro.

Născută în Gherla, județul Cluj, Georgiana Maria Lobonț și-a făcut debutul în muzica populară în 2005, la emisunea „Tezaur folcloric, difuzată la TVR 1, însă faima avea să vină pentru talentata solistă abia câțiva ani mai târziu. Printre cele mai de succes piesele ale Georgianei se numără „Vin nuntașii după mine”, „Bărgăuanul” și „Jupâneasa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net