Nuntă mare în showbiz! Armin Nicoară se însoară și are șapte perechi de nași

Nuntă mare în showbiz-ul românesc, săptămâna viitoare, pe 27 septembrie! Armin Nicoară, unul dintre regii saxofonului din zona Banatului, se însoara cu aleasa inimii sale, Claudia Puican, după aproape patru ani de relație: religios și civil. Cei doi, împreună cu cei 130 de invitați care o să fie prezenți și cele șapte perechi de nași, vor petrece până în zorii zilei, la un local de lux din Timișoara. Însă, mai multe ne-a spus chiar viitorul mire...

cub armin nicoară png

Click! Armin aveți emoții pentru ziua cea mare?

Armin Nicoară: Avem emoții, normal! Uite, eu până acum nu am avut costumul de mire, iar Claudia, rochia de mireasă! Noi am ajuns alatăieri acasă, iar ieri am fost să probez costumul de mire. La Claudia a fost un pic mai ușor pentru că a dat pe drum mai multe telefoane și a găsit o rochie de mireasă. A fost și ea la probă, dar la mine este foarte greu din cauză că trebuie să refacă și sacoul și pantalonii. Trebuie să le facă pe mine, să fie exact la milimetru, pentru că sunt Armin Nicoară și nu pot să apar cu haine cu un număr mai mare. Asta este cea mai mare emoție, în rest nu avem, pentru că suntem obișnuiți cu evenimentele. Sperăm să fie totul bine!

Click! Claudia ce face? Are emoții? Cum o să arate rochia de mireasă? Ai văzut-o?

 Armin Nicoară: Claudia o să aibă o rochie de mireasă simplă, nu înfoiată sau pompoasă. Ceva pe corpul ei o să fie pentru că ea este mai subțirică.

Armin Nicoară va avea o nuntă ca în povești 

Click! Câte perechi de nași o să aveți? Câți invitați?

Armin Nicoară: Avem șapte perechi de nași, iar la petrece o să fie în jur de 130 de persoane. Prima dată am vrut să facem doar cu familia și cu nașii. Eu nu am planificat să fac petrecere, mare chef, dar până la urmă am vorbit cu Georgiana, nașa (n.r – Georgiana Lobonț) și cu Roxana Vașniuc și ne-am adunat în jur de 130 de persoane. O să fie și mulți muzicieni. Petrecerea o să fie la una dintre cele mai frumoase locații din Timișoara, acolo am avut cele mai importante evenimente din viața mea.

Click! Cum arată meniul nuntașilor?

Armin Nicoară: De meniul invitaților s-a ocupat mama! Eu doar am vorbit cu cineva să facă câteva rotisoare de berbecuț, porc și pui. Asta am avut eu poftă! Plus că am dorit și un bufet cu brânzeturi.

Click! Cine o sa cânte la nunta voastră?

Armin Nicoară: La dansul mirilor vom dansa pe o melodie care ne aparține, cântată de Claudia, iar pe parcurs o să vedem. O să cânte și Puiu Codreanu, avem o formație de sârbi cu care tata a vorbit, o să cânte Georgiana, nașa. O să fie ceva frumos!

Armin va respecta mai multe superstiții

Click! Aveți anumite superstiții înainte de nuntă?

Armin Nicoară: Bineînțeles că avem supersiții, cu o seară înainte de nuntă voi dormi cu altcineva, nu pot să zic cu cine. Așa este la noi în Banat, mirele nu trebuie să își vadă mireasa, înainte cu o seară.

Click! O sa aveți o nuntă tradițională?

Armin Nicoară: O să fie o nuntă combinată. Am vorbit cu cei de la Primărie să facem acasă cununia civilă atunci o să fie în jur de zece instrumentiști, la noi se numelte <marșul mirelui și al miresei>. O să încercăm să combinăm tradițiile din Banat cu cele oltenești pentru că Claudia este olteancă de la Severin. Avem și nași din Țara Oaşului.

Click! Va dori copii? Câți?

Armin Nicoară: Ne dorim copii. La treaba aceasta lucrăm de ceva timp. Eu îmi doresc doi băieți, Claudia vrea băiat și fată, dar important este să vină primul și pe parcurs o să vedem. Important este să fie sănătos.

Click! Unde o sa plecați în luna de miere?

Armin Nicoară: Nu vom pleca în luna de miere după nuntă. Eu mi-am planificat petrecerea burlacilor după nuntă. Așa că după petrecerea de marți, voi găsi câteva zile libere și voi face petrecerea burlacilor și Claudia petrecerea burlăcițelor dacă dorește. Luna de miere, nu știu când o să fie asta, nu știu când voi avea timp, vedem unde dă Domnul: Maldive, America, Bora Bora.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net