Fosta iubita a lui Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, supărată foc: „Am renunțat la…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Voicu a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc datorită relației amoroase pe care a avut-o cu Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Mai ales că cei doi, după ce au pus punct idei lor, au ieșit în spațiul public și și-au adus unul altuia acuzații dure. Ei bine, iată că după separarea de artist cântăreața nu și-a găsit liniștea în brațele nimănui ba mai mult este dezamăgită de persoanele cu care colaborează.

Fără concediu, de prea mulți ani

Nicoleta Voicu trece printr-o perioadă tristă din viața sa! Vedeta și-a deschis sufletul în fața reporterilor de la Click!.ro și a dezvăluit ce se petrece acum cu ea.

Tânjesc după un concediu. Nu am mai avut un concediu de șapte ani de când am divorțat. Am tânjit și vara aceasta, dar trăiesc cu speranța că la anul va fi mai bine. Viața asta m-a învățat că cea mai bună cafea este cea pe care mi-o cumpăr singură, iar acest lucru a reușit să mă determine să fiu mai chibzuită cu banii și să nu mai merg pe nisipuri mișcătoare. Am ales stabilitatea zilei de mâine și mi-am făcut câteva rezerve pentru câteva luni că nu se știe ce o să fie mâine”, a declarat Nicoleta Voicu.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică ironică pentru Gheorghe Turda. Are legătură cu averea Ionelei Prodan

De asemenea, artista a eliminat, din viața sa, și persoanele care nu îi făceau bine: „Vara aceasta am selectat și oamenii care m-au solicitat pentru diverse evenimente. Am renunțat la impresarii care mă vor pentru comercial, care nu țin cont de calitatea artistică și merg pe profitul lor financiar acolo unde primează interesul lor. Prin asta am obținut o liniște, un echilibru, un bagaj artistic profesional solid și sunt pregătită să merg la drum cu toate bagajele făcute”.

Vezi și: Nicoleta Voicu a împlinit 50 de ani. Ce dezvăluie despre Gheorghe Turda, fostul ei iubit

Situația artistei pare să fie ceva mai stabilă, totuși, spre deosebire de începutul anului. În luna februarie, Nicoleta Voicu vorbea despre problemele financiare cu care se confrunta, după iarnă. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda se plângea de facturi uriaşe la energie electrică şi spunea că abia reușea să se descurce cu banii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net