Nicoleta Voicu a împlinit 50 de ani. Ce dezvăluie despre Gheorghe Turda, fostul ei iubit

Ultima actualizare:

Nicoleta Voicu a împlinit vârsta de 50 de ani chiar la început de lună, pe data de 1 februarie. Solista se simte fericită și împlinită. Gheorghe Turda, fostul ei iubit, nu a sunat-o însă să-i ureze ”La mulți ani”. Află în ce relații au rămas cei doi și ce spune cântăreața despre fostul ei partener.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu vede, la 50 de ani, partea plină a paharului. Spune că Gheorghe Turda este un capitol închis pentru ea. În schimb, relațiile cu fiul și cu părinții care au crescut-o sunt acum mult mai bune.

Aniversarea de 50 de ani este cea mai frumoasă aniversare din viața mea. Este jumătate dintr-un întreg, acela de 100 și am înțelepciunea de a privi partea plină a paharului. Am realizat foarte multe lucruri. Cu copilul meu sunt în relații bune, cu părinții...”, ne-a spus aceasta. Întrebată dacă a fost felicitată de ziua ei de fostul ei iubit, Gheogrhe Turda, cântăreața a pus punctul e "I" și a ținut să lămurească lucrurile.

Nicoleta Voicu: "E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele""

Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de Gheorghe Turda, solistul cu 23 de ani mai mare decât ea, cu care a avut o relație tumultuoasă. ”Sunt capitole în viață pe care le-am încheiat o dată pentru totdeauna, iar acest capitol îmi este încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație și persoane cu care nu! Iar el face parte din categoria persoanelor cu care nu vreau să mai am ceva, să am vreun fel de relație. E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt fericită, sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. Nu știu dacă am avut vreo aniversare nefericită…. Sau poate acum sunt așa fericită că nu îmi amintesc… Dacă iau faptul că m-am născut în brațele lui Dumnezeu, chiar dacă a fost un abandon, uite că e partea plină a vieții!”, ne-a declarat Nicoleta Voicu.

Interpreta arată foarte bine pentru anii pe care tocmai i-a împlinit și ne-a spus care sunt motivele. ”Iar faptul că, poate, nu-mi arăt vârsta o datorez unei stări de pace din sufletul meu. Eu, chiar dacă mă cert cu cineva, nu sunt genul să port ranchiună. Eu spun un singur lucru, când cineva chiar nu-mi dă pace, «Dă-i, Doamne, griji persoanei respective, așa încât să uite de grija mea». E singura mea rugăciune. Și să știi că funcționează!”, explică Nicoleta Voicu. În trecut, ea s-a iubit o perioadă cu Gheorghe Turda, de care s-a despărțit, în 2019 cu mare scandal

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg