Anca Țurcașiu, în război cu nutriționiștii!: „Mă apucă nervii! Toți ne spun ce să mâncăm”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Timpul pare că s-a oprit în loc pentru Anca Țurcașiu! De 30 de ani, vedeta arată la fel! Actrița are o rutină zilnică de la care nu se abate: sport, odihnă și dieta sănătoasă. Când vine vorba, însă, de sfaturi prețioase în materie de stil de viață, artista este cât se poate de categorică! Nici nu le acceptă, dar nici nu le dă!

E perioada din an în care nutriționiștii, antrenorii de fitness și chiar celebritățile, care au făcut din dietă și sport un mod de viață, se înghesuie să ne dea sfaturi utile. Toată lumea are un program și o dietă, gata pregătite pentru perioada Sărbătorilor, prin care suntem sfătuiți cât să bem și ce să mâncăm!

Anca Țurcașiu urăște, însă, perioada Sărbătorilor, în care are parte doar de muncă asiduă. Vedeta, care la 52 de ani, arată la fel ca-n tinerețe și care a trecut la un regim vegetarian de ani buni, nu mai suportă sfaturile nutriționiștilor cu care suntem bombardați în această perioadă.

Citește și: Gheorghe Gheorghiu, declarații fără perdea despre relația cu Anca Țurcașiu

Habar n-am! Toată lumea da sfaturi. Eu nu vreau să dau sfaturi, mă apucă nervii când mă pune cineva să dau sfaturi! Nu-mi place să spun mâncați aia, faceți aia! Toată lumea știe ce trebuie să facem basic. Toată lumea ne învață ce să mâncam, ce sport să facem! Ar fi culmea s-o mai fac și eu!”, ne-a declarat solista, revoltată pe unii dintre colegii ei din show-biz care nu mai contenesc cu sfaturile.

Anca Țurcașiu: „De la o vârstă toată lumea începe să cam scârțâie!”

La 52 de ani, Anca Țurcașiu, fostă atletă în tinerețe, e suplă și tonifiată, exact ca la 20 de ani! Anca are o înălțime de 1.72 cm și a reușit să ajungă la 57 de kilograme, exact greutatea pe care o avea în liceu. Vedeta recunoaște, însă, că timpul nu iartă, până al urmă, pe nimeni.

De la o vârstă toată lumea începe să cam scârțîie, trebuie să recunoaștem asta! Accidentele sunt inevitabile. Am avut și eu un picior rupt în vara anului trecut. Am avut o dublă ruptură de rotulă și am stat cu orteză șase săptămâni.

Am avut nevoie de recuperare vreo 3-6 luni și nu a fost deloc ușor până când piciorul și-a recăpătat funcționalitatea la capcitatea lui maximă. Nu contează ce s-a întâmplat, a fost un accident, cazi în genunchi, cazi, pur și simplu!”, ne-a mai spus Anca.

Anca Țurcașiu: „La mine, magia Sărbătorilor nu există!”

Dacă de Sărbători aleargă încolo și-ncoace, solista abia așteaptă luna ianuarie ca să plece în vacanța exotică, pe care și-a rezervat-o cu câteva luni înainte.

La mine magia Sărbătorilor nu există! Poate magia kilometrilor parcurși pe zloată! Eu luna asta am treabă, să mă ajute Dumnezeu să fac față!

Magia Sărbatorilor la mine funcționează după 2 ianuarie, când mă relaxez. Urmează o vacanță! E surpriză anul acesta! Am totul luat, inclusiv asigurări, inclusiv meniul vegetarian pe avion! Opt ore trebuie să mănânci ceva, nu?!”, a adăugat Anca.

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, în urmă cu doi ani. Solista a fost cea care a anunțat ruptura printr-un mesaj pe Facebook, după 22 de ani de căsnicie. Din mariajul cu Cristian Georgescu, actrița are un fiu, în vârstă de de 23 de ani, pe Radu, care s-a și căsătorit recent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net