Anca Țurcașiu, detalii despre bărbatul perfect: „Sunt răsfățată și iubită”

Anca Țurcașiu a divorțat, însă lumea nu s-a terminat o dată cu separarea de fostul soț. Astfel că, artista este gata să mai dea o nouă șansă iubirii. Vedeta are două exemple de bărbați după care dorește să se ghideze: tatăl și bunicul său, care au făcut-o să se simtă cea mai importantă persoană din lume, așa că asta așteaptă și de la viitorul partener de viață.

cub anca turcasiu png
Anca Țurcașiu, o femeie greu accesibilă, dar gata să iubească

Citește și: Ce consumă Anca Țurcașiu ca să fie veșnic tânără?

Anca Țurcașiu, detalii despre viața amoroasă: „Sunt răsfățată și iubită”

Celebra Anca Țurcașiu își dorește o relație cu un bărbat care să o respecte, iubească, să fie alături de ea în orice moment al vieții. Practic, lucruri normale, însă uneori greu de obținut. Artista este puțin intimidantă, căci bărbații cam fug de ea, ori, mai bine zis, le este cam teamă să nu gafeze în fața ei, astfel că nu prea îndrăznesc mare lucru și se pierd.

Iată și: VIDEO WOW! Anca Țurcașiu dă clasă «divelor». Dans plin de senzualitate la un eveniment de gală

„Sunt pregătită, dar bărbații sunt foarte fricoși, iar cu Bradley Cooper e… complicat! Ce să facem?”, a declarat Anca Țurcașiu, la întrebarea dacă este momentul ca în viața ei să apară un iubit, dacă este gata să întâlnească dragostea în acest moment.

Mai vezi și: Gheorghe Gheorghiu, declarații fără perdea despre relația cu Anca Țurcașiu

Actrița este des complimentată de fani de toate vârstele, mulți îi trimit diverse cadouri care o măgulesc și o fac să se simtă apreciată, așa cum trebuie să fie orice femeie.„Normal că am. Da, trimit mesaje, flori, normal, sunt răsfățată și iubită.”, a menționat Anca Țurcașiu, după ce a fost întrebată dacă are admiratori secreți.

Ups: Anca Țurcașiu este într-o relație cu Gabriel Fătu? Primele declarații

Din păcate: Anca Ţurcaşiu, pusă la grea încercare: fostul soț, la nunta fiului cu cea despre care se spunea că i-a fost amantă

Anca Țurcașiu caută iubit după „chipul și asemănarea” tatălui și bunicului

„Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl, de la care am învățat niște lucruri. Bunicul meu îmi punea mâna pe cap înainte să adorm și venea de la Ploiești la București cu trenul, ca să-mi țină mâna pe cap când făceam injecția cu penicilină, în fiecare zi și se întorcea acasă la Ploiești. Ai mai auzit așa ceva?!

Iată și: Anca Țurcașiu, în lacrimi după căsătoria fiului său!

„Îți vine să crezi că tatăl meu, toată viața, m-a trezit mângâindu-mi degetele de la picioare și citindu-mi poezii de Nichita Stănescu? Tata și astăzi mă sună și mă întreabă: „Ai 10 minute?. „Da, tată!”

Wow: Trei legende într-o poză! Cât de mult s-au schimbat Monica Anghel, Sanda Ladoși și Anca Țurcașiu

„Vreau să îți citesc două poezii. Dacă îți spun că am toate lucrurile astea legate de acești doi bărbați ca brazii din viața mea, atunci am să fac copy/paste și am să spun că aștept un bărbat ca bradul care să mă mângâie.”, a declarat  Anca Țurcașiu, într-un interviu pentru Viva.ro.

Iată și: Anca Ţurcaşiu, mărturii despre viaţa după divorţ: "E ca un travaliu de doliu"

Anca Țurcașiu, divorț după 21 de ani de mariaj

Artista a fost căsătorită cu medicul Cristian Georgescu, cu care are un băiat, pe Radu, în vârstă de 23 de ani. Anca Țurcașiu și fostul soț au divorțat după 21 de ani de mariaj. Cei doi au anunțat despărțirea pe Facebook, printr-un mesaj prin care vedeta și-a exprimat suferința, mesaj care, ulterior a fost șters. Zvonuri după separare au fost multe, mai ales că fostul partener de viață ar fi înșelat-o cu cea care, în prezent, îi este iubită.

Anca Țurcașiu este actriță, artistă și a devenit celebră după ce a jucat în filmul Miss Litoral, în 1990.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
Razboi in Ucraina FOTO Captură video jpg
Conducta petrol FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg