Anca Țurcașiu, în lacrimi după căsătoria fiului său!

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu a devenit pe 29 aprilie soacră mare, pe neașteptate! Fiul ei, Radu, s-a însurat cu iubita sa, Andreea, cu care are o relație de trei ani de zile. Cununia civilă a avut loc la Primaria Sectorului 6, din Drumul Sării. Anca a izbucnit în lacrimi la emisiunea lui Cătălin Măruță și a mărturisit că nu este pregătită încă să devină bunică!

Anca Țurcașiu, în lacrimi la emisiunea lui Cătălin Maruță Sursa: Pro TV
Anca Țurcașiu, în lacrimi la emisiunea lui Cătălin Maruță Sursa: Pro TV

Anca Țurcașiu, în lacrimi după ce Radu, fiul ei, s-a căsătorit!

La 51 de ani, Anca Țurcașiu se pregătește să devină bunică! Pe 29 aprilie, fiul său i-a făcut marea surpriză și a chemat-o la cununia civilă cu aleasa inimii lui, Andreea. Anca spune că se înțelege de minune cu nora sa, cu care a legat o relație de prietenie din prima clipă când s-au văzut.

Cum sună apelativul ăsta! Soacră mare! Eu cu Andreea, nora mea, am avut o relație de prietenie, eu o consider o prietenă foarte bună. În curând să o să spun spun că sunt bunică! Nu mă gândesc la viitor. Mi-e frică!

A fost foarte emoționant momentul de la Starea Civilă, foarte frumos. Extrem de emoționant. Relația lor e de trei ani de zile, ei sunt foarte discreți. Au făcut un eveniment foarte restrâns. Sunt niște copii, sunt buni, tandrii, romantici. Se completează reciproc. Eu am trăit acești trei ani alături de ei. Sunt un cuplu extrem de legat.

La cununie a fost puțină lume. Am fost eu, tatăl meu și copiii. Eu sunt familia mea”, a declarat Țurcașiu, la Pro TV.

Anca Țurcașiu: „Astăzi foarte greu se mai căsătoresc oamenii!”

Fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, este rezultatul mariajului dintre cântăreață și Cristian Georgescu. Actrița și fostul partener au divorțat în 2020. Anca Țurcașiu a refuzat însă să facă o declarație pe marginea faptului că și fostul ei soț a fost prezent la cununia fiului său.

"Cine e fost a fost. Eu nu dau sfaturi! Eu am fost pusă în fața acestui fapt. Ei m-au anunțat acum câteva luni și Radu a lăcrimat când mi-a arătat inelul de logodnă. Astăzi foarte greu se mai căsătoresc oamenii. Eu incă nu pot să-mi scot inelul de pe deget” , a mai spus solista.

Radu Georgescu, fiul Ancăi Țurcașiu, preferă viața departe de lumina reflectoarelor. Tânărul a urmat cursurile Facultății de Pedagogie și s-a orientat către o meserie ce-i permite să fie mereu în natură, fiind profesor de snowboard în Brașov.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net