Anca Țurcașiu și-a lansat prima colecție de modă! «Nu aș fi crezut că o să intru în domeniul acesta»

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu a fost invitată la Teo Show!, unde a vorbit despre noua sa colecție de haine, pe care a lansat-o recent și ce se adresează femeilor ce vor să fie feminine și senzuale la orice vârstă. Solista a dezvăluit ce vedetă din lumea modei a ajutat-o în această inițiativă. 

Anca Țurcașiu și-a lansat prima colecție de modă! «Nu aș fi crezut că o să intru în domeniul acesta»
Anca Țurcașiu și-a lansat prima colecție de modă! «Nu aș fi crezut că o să intru în domeniul acesta»

Anca Țurcașiu, 51 de ani, este un adevărat reper de feminitate în România, care demonstrează constant că senzualitatea și eleganța nu au vârstă. Solista de muzică ușoară nu s-a ferit niciodată de provocări, mai ales când este vorba de sfera creativă. 

Anca Țurcașiu a fost invitată la Teo Show!, unde a vorbit despre prima ei colecție de haine, dedicată și doamnelor ,,de o anumită vârstă". Vedeta, cunoscută pentru trupul ei armonios și fără cusur, a declarat că a creat anumite accesorii din linia ei vestimentară pentru femeile care doresc să își ascundă anumite imperfecțiuni. 

Citește și Trei legende într-o poză! Cât de mult s-au schimbat Monica Anghel, Sanda Ladoși și Anca Țurcașiu

Femeile vor găsi în colecția Ancăi Țurcașiu și câteva accesorii sexy, cum ar fi corsetele negre, acre sunt preferatele cântăreței. 

Solista a precizat că i-a venit ideea de a-și încerca talentul ca designer după ce a fost la un festival de modă, la care a participat și criticul Alin Gălățescu. Anca Țurcașiu a dezvăluit că după conversația cu Gălățescu a fost inspirată să creeze o linie de haine, pentru care a colaborat cu un atelier din România. 

E vorba de obiecte vestimentare pe care le-am creat cu aceasta echipă minunată. Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta. Am fost la un festival de modă și Alin Gălățescu mi-a povestit despre această echipă de la atelier și eu i-am spus că vreau să intru în așa ceva pentru că vrea să găsesc niște produse pe care le găseam nicăieri.

A fost o chimie extraordinară. Pe parcursul acestor luni am pus în practică toate gândurile și dorințele noaste și au ieșit niște produse reușite. Pentru o femeie la o anumită vârstă are nevoie să-și ascundă gâtul cu o eșarfă, așa că am creat aceste accesorii. 

Aceste mânuși fără degete care îmbracă mână, corsetul, am mers pe combinația mat lucios. Cel mai greu este să găsesc un corset de calitate, de aceea am ales să creez singură un corset dintr-un material calitativ, negru mat, lucios.", a povestit Anca Țurcașiu. 

Anca Țurcașiu dezvăluie secretele trupului ei de fetișcană

Anca Țurcașiu va împlini în curând 52 de ani, însă alura energia ei și trupul bine lucrat, o fac să arate mult mai tânără. 

Citește și EXCLUSIV! Anca Țurcașiu, topmodel la aproape 52 de ani! I-am aflat secretul tinereții fără bătrânețe!

Vedeta a dezvăluit pentru Click! că face într-adevăr eforturi pentru a se menține în formă, de la o alimentație echilibrată la antrenamentele fizice pe care le urmează cu rigurozitate. Solita este nelipsită de la sala de sport, unde face exerciții pentru tonifierea musculaturii. 

Anca Țurcașiu precizat că unul dintre secretele ei pentru un ten luminos și cu cât mai puține riduri este crema cosmetică din miere de albine. Fanii solistei îi apreciază look-ul natural și faptul că, spre deosebire de alte vedete, își asumă vârsta și nu apelează la intervenții estetice. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net