EXCLUSIV! Anca Țurcașiu, topmodel la aproape 52 de ani! I-am aflat secretul tinereții fără bătrânețe!

Pe 8 mai împlinește 52 de ani, dar are în ea o vervă de puștoaică! Anca Țurcașiu arată  la fel ca pe vremea când filma celebrele scene din filmul "Miss Litoral", în regia lui Mircea Mureșan, în anul 1990. Anca face sport zilnic, acesta fiind, se pare, secretul silueteiei de topmodel. Vedeta a dezvăluit, pentru Click!, care este secretul tinereții fără bătrânețe!

La 51 de ani, anca Țurcașiu are un coro fără cusur Sursa: Instagram
La 51 de ani, anca Țurcașiu are un coro fără cusur Sursa: Instagram

Anca Țurcașiu le dă clasă puștoaicelor la 51 ani! Solista arată demențial și este într-o formă de zile mari! Dar silueta subțire, cu muncă multă se ține. 

Anca trage din greu de fiare la sală: "Fac sport zilnic"

 Anca Țurcașiu face zilnic mișcare, merge la sala de sport, iar acest lucru a devenit  unul dintre tabieturile sale. Vedeta a avut, tot timpul, un corp șnur, cu un bust adolescentin. Moștenește, de altfel, o genă bună, însă a avut și mare grijă la alimentație, fiind vegetariană de ani buni. 

 Dacă vara face sport pe plaja de la Mamaia, iarna  Anca se antrenează la sală sub îndrumarea atentă a unui antrenor personal. 

"Eu fac sport, în fiecare zi, dorm, mănânc, am grijă de mintea mea, de sufletul meu, de corpul meu. Dacă nu avem noi grijă de el se strică. Nu dau sfaturi de nutriție sau stil de viață, niciodată nimănui.  Pentru mine e un mod de viață cu care mă simt foarte confortabil, nu mi se pare absolut nimic dificil. Eu și gătesc pentru mine, ies și în resturant, dar nu comand acasă mâncare niciodată", a declarat vedeta, pentru Click!

Vârsta nu a lăsat mai deloc urme pe chipul neted al solistei, care nu este deloc adepta intervențiilor estetice, nici măcar a celor non-invazive. Anca a împărtășit, pentru Click!, care este rutina ei zilnică de îngrijire a tenului.

"Folosesc ca toată lumea o cremă de dimineață, una de seară, tot încerc produse noi. Am găsit acum o cremă făcută din miere de albine. Până la urmă, nu știi niciodată ce efect are nici una dintre cremele astea și e bine să încerci până când devii compatibil cu una", ne-a mai spus vedeta. 

A divorțat după 22 de ani de căsnicie!

În 2020, Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Solista a scris un mesaj plin de suferință, iar știrea a fost confirmată atunci,  pentru Click!, chiar de nașul cuplului, milionarul Cristian Țânțăreanu, dar și de Cristian, fostul soț al Ancăi.

"Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!

Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!", a anunțat la cel moment Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu  a fost căsătorită timp de 22 de ani cu George Cristian, de profesie medic stomatolog. Cei doi au împreună un fiu, Radu, în vârstă de 22 de ani. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net