Anca Țurcașiu, filmată în ipostaze fierbinți, în Dominicană. Are 51 de ani și arată ca un topmodel

Anca Țurcașiu (51 de ani) se răsfață într-un concediu prelungit, în Punta Cana, Republica Dominicană. Solista și-a uimit recent fanii de pe Instagram, oferindu-le, poate, cele mai senzuale imagini pe care ea le-a realizat vreodată.

anca turcasiu (2) jpg
Anca Țurcașiu, spectacol la malul mării. Foto: Instagram

Anca Țurcașiu a început anul cum nu se poate mai frumos. Solista a plecat în Punta Cana, paradisul exotic din Marea Caraibilor, acolo unde alte vedete duc lupte grele la Survivor România. Anca are însă parte de cele mai bune condiții, excursii și experențe culinare și a ales să împărtășească totul cu fanii ei de pe Instagram și Facebook.

Cele mai noi imagini sunt, însă și cele mai surprinzătoare. Nu e prima dată când Anca Țurcașiu pozează sexy, însă de data aceasta parcă a fost mai dezinhibată ca niciodată și a flirtat mai mult cu camera video.

A purtat un slip minuscul și o bluză neagră, mulată, s-a așezat pe nisip, la malul mării, însă ședința foto a devenit una extrem de amuzantă, din cauza valurilor, care o tot rostogoleau. Anca a izbucnit în râs și, printre hohote, a exclamat, cu autoironie: "Marea ședință foto".

"După multe valuri luate direct în cap, am reușit să fac o ultimă ședință foto! Am râs cu lacrimi... Ce am trăit aici e o încărcare imensă de baterii! Merită să vizitați! Recomand din toate punctele de vedere!", a scris Anca Țurcașiu, pe Instagram, iar postarea a adunat aproape 2.000 de inimioare.  

stanga
dreapta
anca turcasiu png
anca turcasiu11 png
anca turcasiu1 png
anca turcasiu (2) jpg
anca turcasiu (1) jpg
anca turcasiu 0 jpeg
4 turcasiu copy jpg
anca turcasiu png

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț în vara lui 2021, a suferit, a slăbit 8 kilograme, dar acum spune că e gata să se îndrăgostească din nou și să ia viața de la zero, cel puțin din punct de vedere amoros. 

Anca Țurcașiu: "Mănânc doar pește, fructe de mare și legume"

Se știe că solista are și un stil de viață sănătos, așa că nu e de mirare că arată la fel ca în celebrul ei film, "Miss Litoral". "Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat", ne declarat Anca Țurcașiu într-un interviu mai vechi.

Legat de dietă, solista a spus mereu că nu este un om al exceselor, în plus a renunțat să mai consume carne din anul 10. "Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!", mai declara ea pentru Click!.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg