Anca Țurcașiu: ”Am slăbit opt kilograme după divorț!”

image
Anca Țurcașiu a declarat că după divorț a slăbit opt kilogramefoto: arhiva proprie/Instagram

După 22 de ani de căsnicie, Anca Ţurcaşiu a anunţat în luna iulie că divorţează de medicul stomatolog Cristian Georgescu, cu care are un băiat. Anca a lăsat în urmă trecutul și la 50 de ani arată fabulos. Asta pentru că divorțul a avut și părțile lui bune. A ajutat-o pe vedetă să slăbească 8 kilograme.

Acum Anca Țurcașiu se mândrește cu un trup de adolescentă și a făcut furori în vacanța din Republica Dominicană, din care tocmai s-a întors. „Am învățat multe lecții în anul care a trecut și nu vreau să mă mai agăț de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă niște timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorț. Am citit cărți motivaționale și vreau să-mi redecorez și casa”, a declarat Anca Țurcașiu la Teo Show, de la Kanal D.

Anca Țurcașiu: ”Am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură uitându-mă la tv”

Vedeta spune însă că cel mai bun lucru după o despărțire este să pleci într-o vacanță. Așa s-a făcut că, în loc să stea să petreacă Revelionul singură pe canapea, Anca și-a luat zborul într-o vacanță cu în Republica Dominicană, unde s-a distrat pe cinste. „Îmi doream de mult să ajung în Dominicană și uite că am fost condusă de soartă să fac asta. Nu a fost plănuit. Am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură uitându-mă la tv după 35 de ani. Am luat telefonul, am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preț să fie rezonabil, am vorbit cu o prietenă și a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roșii de Revelion și am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis ca 2021 va fi cel mai bun an din viața mea”, a mai spus vedeta. 

Citește și:

Anca Ţurcaşiu, apariție ravisantă la trei luni de la divorț: "E sănătos să îți dai o pauză"

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg